[業界消息] 又到左腦場小報價 (2012/6/15)

又到左腦場小報價 (2012/6/15)

Today 3PM @ 金的士
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

死雞2tb 795

引用:
原帖由 terryho666 於 15/6/2012 16:18 發表
死雞2tb 795
cheaper, last week $8xx

好high 貴姐.,.,.,.
有錢都唔系咁用嫁

---

唔該dom 姐為我地現在實況報導 :funny :funny
doo..m = =

引用:
原帖由 bebird 於 2012-6-15 16:22 發表

cheaper, last week $8xx
我咪就係買左兩隻@810 each

都係comdex

冇加

引用:
原帖由 terryho666 於 15/6/2012 04:40 PM 發表

我咪就係買左兩隻@810 each

都係comdex
邊間保
Hi~

睇返trinity a8同llano a8個效能,基本上分別唔大,再睇返a8衣家個價,a10只可以賣1000蚊先得

引用:
原帖由 刺青 於 2012-6-15 17:03 發表

邊間保
好似建達

hitachi 2gb 貴咁多既..

引用:
原帖由 符碌 於 2012/6/15 16:51 發表
冇加
要入貨嗎
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 kof2003 於 2012/6/15 17:48 發表
hitachi 2gb 貴咁多既..
不嬲都係 H 記2TB 貴一截 ......7200rpm SATA3 + 64MB Cache
WD 2TB Green
死雞我 左唔會再用 Desktop HDD
除左 Notebook HDD
天然系長髮眼鏡娘 最高

聽日入隻死雞 3TB 先
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

想入多隻熱他池500GB

引用:
原帖由 符碌 於 2012/6/15 17:05 發表
睇返trinity a8同llano a8個效能,基本上分別唔大,再睇返a8衣家個價,a10只可以賣1000蚊先得
A8 Llano VS A8 Trinity 打平手?
不過我應承左 QC 係最強對最強

A8-3870K 係對 A10-5800K
天然系長髮眼鏡娘 最高