[業界消息] 又到左腦場小報價 (2012/6/15)

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-15 18:37 發表

A8 Llano VS A8 Trinity 打平手?
不過我應承左 QC 係最強對最強

A8-3870K 係對 A10-5800K
你輸左了:funny

引用:

接受現實 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:

打平手係CPU
iGPU仲係新A8勁

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-6-15 19:03 發表

打平手係CPU
iGPU仲係新A8勁
都唔算完全平手,cpu部分有d始終新a8明顯勁d

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-15 19:19 發表

都唔算完全平手,cpu部分有d始終新a8明顯勁d

要打Ivy i3, 快過A8-3850係常識

不過咁睇落, 其實而家A8根本係清貨賤賣
唔係明知有Trinity, Llano根本好好打

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-15 18:10 發表

不嬲都係 H 記2TB 貴一截 ......7200rpm SATA3 + 64MB Cache
WD 2TB Green
死雞我 左唔會再用 Desktop HDD
除左 Notebook HDD
記得當初買 HITACHI 1TB 還比其他牌子便宜的說

引用:
原帖由 qcmadness 於 15/6/2012 19:21 發表
不過咁睇落, 其實而家A8根本係清貨賤賣
唔係明知有Trinity, Llano根本好好打
so, $850 A8-3870K vs $1200 (guess) A10-5800K, A8-3870K is better deal (C/P ratio)?

引用:
原帖由 bebird 於 2012-6-15 19:59 發表

so, $850 A8-3870K vs $1200 (guess) A10-5800K, A8-3870K is better deal (C/P ratio)?
yes la

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-15 18:10 發表

不嬲都係 H 記2TB 貴一截 ......7200rpm SATA3 + 64MB Cache
WD 2TB Green
死雞我 左唔會再用 Desktop HDD
除左 Notebook HDD
點解banq左死雞???

1200 no need buy and la

引用:
原帖由 bosshkg16 於 2012-6-15 20:08 發表
1200 no need buy and la
i3打機好快咩?

買到i5先有得講

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-6-15 20:12 發表

i3打機好快咩?

買到i5先有得講
咁時下d人買得煙條打得机實買毒辣顯咭傢啦

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-6-15 20:39 發表

咁時下d人買得煙條打得机實買毒辣顯咭傢啦
點知用多左一半錢, 打機根本無快到

引用:
原帖由 qcmadness 於 15/6/2012 08:44 PM 發表

點知用多左一半錢, 打機根本無快到
雙核點都係雙核
多左對threads 都解決唔到先天不足
Hi~