[業界消息] 又到左腦場小報價 (2012/6/15)

引用:
原帖由 符碌 於 16/6/2012 15:16 發表

冇Display喎
use 880G

話說,東芝hdd幾時先會有,有d興趣

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-17 23:02 發表
話說,東芝hdd幾時先會有,有d興趣
我諗初期既產品都係同Hitachi既一樣,只係張貼紙唔同左

引用:
原帖由 YCST 於 2012-6-17 23:07 發表

我諗初期既產品都係同Hitachi既一樣,只係張貼紙唔同左
其實已經有出貨了
而結果真係換o左個logo之外其他一樣

其實日立hdd掂唔掂

之前見親d人都係貪平先買佢

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-15 18:10 發表

不嬲都係 H 記2TB 貴一截 ......7200rpm SATA3 + 64MB Cache
WD 2TB Green
死雞我 左唔會再用 Desktop HDD
除左 Notebook HDD
咁千元以下2TB HDD仲有咩啱大爺心水

有冇SSD 報價?
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 forbidden 於 2012/6/18 11:56 發表

咁千元以下2TB HDD仲有咩啱大爺心水
我暫時只會考慮 WD Cavier Blue / Hitachi 2TB
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 Quinton 於 2012/6/18 12:51 發表
有冇SSD 報價?
繼續 $799 ADATA S511 128GB
$999 Crucial M4 128GB 好似完左
$108X Plextor M3 128GB
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-19 01:38 發表

繼續 $799 ADATA S511 128GB
$999 Crucial M4 128GB 好似完左
$108X Plextor M3 128GB
希望七月會減

話說,wd冇blue版2tb???

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-19 16:45 發表
話說,wd冇blue版2tb???
分身of Vimmy