[平版電腦] 真係慘,M$推Surface(Tablet),呢到一個post都無

引用:
原帖由 jackli 於 2012-6-19 08:40 發表
依個gui, 分分鐘 android/ios 都寫得出
wp o個個就動態黎,android根本未見過有人寫得到出黎,都係得d扮o既磚

老實講,我覺得部機個樣幾好睇喎,又夠實用

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-19 12:53 發表
老實講,我覺得部機個樣幾好睇喎,又夠實用
外型係ok 呀
但sw

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-6-19 09:15 發表
佢出得太遲.... android 已經獨大....
佢又冇可能推倒apple...
依家 tablet 市場唔係 iPad 獨大咩?
:)

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-6-19 12:55 發表

外型係ok 呀
但sw
講真,我覺得會易用過 Android 嘅 tab

引用:
原帖由 hamu278 於 2012-6-19 12:55 發表

依家 tablet 市場唔係 iPad 獨大咩?
如果ipad 可以裝 android 就好,.,.
doo..m = =

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-6-19 12:55 發表

外型係ok 呀
但sw
sw我就唔知啦,未熟習過唔夠膽講好唔好用,用慣同好唔好用係兩回事黎,我部機仲用緊xp,用慣就一定係xp,但好用我就唔敢包,好似d人話mac好用,但我一用就完全唔覺得好用,因為我完全唔熟習個操作

引用:
原帖由 jackli 於 2012-6-19 12:56 發表

如果ipad 可以裝 android 就好,.,.
我就寧願用 iOS
Android 寫得差,搞到硬件效能發揮得唔好已經出晒名

但要記著:
WP8=/=Win8 RT=/=Win8 x86
我都唔知developer點攪了

引用:
原帖由 {KeViN} 於 2012-6-19 12:34 發表

其實唔用Mac OS 都得...反正佢部機都食左你一次..
老實..日常基本用..Mac OS 有時係幾方便
佢個Preview功能夠晒強!

引用:
原帖由 hamu278 於 2012-6-19 13:04 發表

我就寧願用 iOS
Android 寫得差,搞到硬件效能發揮得唔好已經出晒名
ipad用android,悲劇o既開始,到最後實轉返用ios

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-6-19 10:13 發表

PC Ultrabook殺出o黎,Apple只係小改CPU,已經袋多1小時電量(1小時電量@MacOS,半小時電量@Win7),加埋keyboard同trackpad,繼續秒殺對手
最平果本Macbook Air
USD999, 加上咁薄的form factor
今日今刻仍然殺晒

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-19 13:09 發表

ipad用android,悲劇o既開始,到最後實轉返用ios
唔知點解, 我全部都系用apple 野,.,,
但系次次都會推android   真系有病
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2012-6-19 13:54 發表

唔知點解, 我全部都系用apple 野,.,,
但系次次都會推android   真系有病
反骨仔

其實M$自己出branded tablet,只係迫班廠用更快腳步走向機械人...

睇下WP...Nokia半收歸M$旗下後,HTC/LG/Samsung都靜晒,求8+1 8+1其其出o的廢機去應付M$就算