[平版電腦] 真係慘,M$推Surface(Tablet),呢到一個post都無

依個gui, 分分鐘 android/ios 都寫得出
doo..m = =

引用:
原帖由 alextamly 於 2012-6-19 09:10 發表

依個介面我都寫得出,問題係佢係第一個出同活用...
唔見得依個gui 同個 app 可以有咩互動LO,
只系一個大大個LOGO 的shortcut

:funny :funny
doo..m = =

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-6-19 09:55 發表

Apple marketing好「恐怖」,睇得好準。
唔大改都夠通殺,點解唔留後著慢慢食?

你睇iPhone4S,剛公布個個媽媽聲,結果一樣賣到開巷!
死未? ...
除非可以整到3D 成像 (STARWAR 果d)(依家其實都整到, 不過要霧)
或者用 腦控制 (當然唔可以太 DU)

唔系TOUCH SCREEN 都仲有排玩...
當然,. 其實APPLE 已經 有SIRI,
SIRI 系極有發展空間, 可以做HUMAN PROXY
doo..m = =

百合
doo..m = =

引用:
原帖由 hamu278 於 2012-6-19 12:55 發表

依家 tablet 市場唔係 iPad 獨大咩?
如果ipad 可以裝 android 就好,.,.
doo..m = =

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-19 13:09 發表

ipad用android,悲劇o既開始,到最後實轉返用ios
唔知點解, 我全部都系用apple 野,.,,
但系次次都會推android   真系有病
doo..m = =

不過唔可以否認,
ios 寫apps 真系易過 android 太多
doo..m = =

引用:
原帖由 siupy 於 2012-6-19 15:07 發表

我估google過多一兩代點都係會迫廠商統一resolution
至少統一比例
唔會俾D廠鍾意點出就點出
唔  會  Over  
doo..m = =

引用:
原帖由 Aware 於 2012-6-19 15:15 發表

Apple同MS勢不兩立,唔好話WMV係Mac開麻煩,Windows版Apple Software亦唔多穩定
===============================================================================================
用VM/Boot ...
itunes 成日發神經嫁
doo..m = =

引用:
原帖由 Aware 於 2012-6-19 15:21 發表

Windows一個K-lite KO大部份影片
purecodec 好用D
doo..m = =

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-6-19 15:32 發表

OSX: Mplayer
Mplayer 應該系元祖
都可以試下vlc
doo..m = =