[業界消息] [反正冇人留意]WP8亮相 微软Windows Phone开发者峰会直播

[反正冇人留意]WP8亮相 微软Windows Phone开发者峰会直播

查實 7.5 機係唔係唔可以上 8 架?
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 2012-6-21 01:15 發表
查實 7.5 機係唔係唔可以上 8 架?
I am not sure........I do hope this is possible.

引用:
原帖由 ccw 於 2012-6-21 01:20 發表

I am not sure........I do hope this is possible.
升唔到 Lumia 900 都一樣唔得

引用:
原帖由 XT 於 2012-6-21 03:13 發表

Nokia 真係多得佢唔小
部900出左唔夠三個月就比MS KO左

引用:
原帖由 micmicll 於 2012-6-21 05:29 發表

Nokia 真係多得佢唔小
部900出左唔夠三個月就比MS KO左
所以咁多年以黎, 同m$合作既公司, 多數都搞到要汁笠

100,000 wp app?
有冇咁多AR
doo..m = =

堆WP7.5機可以拎去填海了

引用:

禁大整古?!

引用:

慘過用iphone 3gs

引用:
原帖由 toby 於 2012-6-21 08:50 發表

慘過用iphone 3gs
3Gs still have ios6

乜 WINDOWS phone 原來咁狗架!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

難怪HTC同三叔公食花生.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 jackli 於 2012-6-21 08:25 發表
100,000 wp app?
有冇咁多AR
引用:
Microsoft just told of two more apps that'll be popping up in the Marketplace soon. That's right, a duo of Zynga's most popular titles, Words with Friends and Draw Something, are coming to Windows Phone.
呢兩隻game比人玩到爛晒先係WP浦頭

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-6-21 08:38 發表
堆WP7.5機可以拎去填海了
MS唔係話7.x系分開update咩?

升多兩三個version 7.x先填海都未遲掛