[業界消息] [反正冇人留意]WP8亮相 微软Windows Phone开发者峰会直播

引用:
原帖由 toby 於 2012-6-21 14:02 發表

NOKIA會有命出先講啦:funny
我覺得nokia行得比人快嫁(以前)
se仲用緊d 1.9"mon,佢已經有2.8"
NOKIA 先慢

插卡佢最後一間有
和弦/mp3 ringtone 又係
mp3 player 又係

間公司都硬膠膠既

引用:
原帖由 Henry 於 2012-6-21 17:04 發表

係R洲比人發現裝唔到WP8 Apps既話M$實比人告到甩褲。
wp7 d apps點寫,咪繼續keep住咁寫,反正wp8用到wp7 apps

引用:
原帖由 toby 於 2012-6-21 14:02 發表

NOKIA會有命出先講啦:funny
我覺得nokia行得比人快嫁(以前)
se仲用緊d 1.9"mon,佢已經有2.8"
我慶幸佢冇用android,如果唔係今年應該執埋

引用:
原帖由 XT 於 2012-6-21 18:19 發表

NOKIA 先慢

插卡佢最後一間有
和弦/mp3 ringtone 又係
mp3 player 又係

間公司都硬膠膠既
應該問下點解d消費者咁都仲會選擇佢

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-21 19:18 發表

應該問下點解d消費者咁都仲會選擇佢
跌極唔爛

引用:
原帖由 XT 於 2012-6-21 19:22 發表

跌極唔爛
咁已經夠了,其他野只係bonus

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-21 13:02 發表
點解M$咁蠢,唔索性叫埋做8,叫做8,但功能受限制,d人都開心d
MS應該學Apple
iOS 5 響iphone 4一樣無左D功能

引用:
原帖由 siupy 於 2012-6-21 19:37 發表

MS應該學Apple
m$ 想過 nokia 一棟, 加快收購計劃就真

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-21 19:17 發表

wp7 d apps點寫,咪繼續keep住咁寫,反正wp8用到wp7 apps
如果D公司真係Keep住WP7個底去Update,WP7.X機用到,我個人接受.
最怕係D公司一下就飛起曬D WP7.X機寫行WP8機既Apps咁就Poor guy.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 siupy 於 2012-6-21 19:37 發表

MS應該學Apple
比Apps落WP7機開API,無NFC等等又如何.
ロストックで風を攫うや思い出す