[智能電話] WP7同8嘅Apps唔兼容!而家用緊WP嘅做晒傻仔?

WP7同8嘅Apps唔兼容!而家用緊WP嘅做晒傻仔?

M記以為自己仲係以前咁威嗎?

咁玩法,人地仲有信心用WP??

WP7 app上WP8,可以
但WP8 app,M$就唔包可以o係WP7用

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-6-21 12:15 發表
M記以為自己仲係以前咁威嗎?

咁玩法,人地仲有信心用WP??
apple make software comp. while change from motorola chip to intel chip

其實...好彩wp7用既人唔多..況且好多consumer人..點會care有無得upgrade..用一兩年機好多都換機啦..

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-6-21 12:18 發表
WP7 app上WP8,可以
但WP8 app,M$就唔包可以o係WP7用
有唔少android apps 2.1以下都用唔到

以前死頂 vista 果條友仔,
家陣都仲頂緊 win 7.5 / 7.8,
都唔知佢頂嚟做乜.

之前一邊叫好, 一邊靜雞雞賣 htc titan ( 可惜賣唔出 ) . . .

引用:
原帖由 siupy 於 2012-6-21 14:46 發表

有唔少android apps 2.1以下都用唔到
若果咁講,iOS都有apps係4.0以下用唔到...
但WP7.5出o左幾耐先,咁快玩x猿,叫班developer點信你

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-6-21 16:08 發表

若果咁講,iOS都有apps係4.0以下用唔到...
但WP7.5出o左幾耐先,咁快玩x猿,叫班developer點信你
btw 今次WP係有進步到
起碼用到micro-SD

引用:
原帖由 siupy 於 2012-6-21 16:16 發表

btw 今次WP係有進步到
起碼用到micro-SD
當年推WP7.5,佢o地話micor SD無用o架

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-6-21 16:21 發表

當年推WP7.5,佢o地話micor SD無用o架
佢個咭嘈唔係比你同我儲野用
係security details既footprint~ :funny
因為WP8係只向corp IT 同 FC推銷的, 消費者會因公司的壓力下接受