[智能電話] 而家有咩android機好買?

nexus~

引用:
原帖由 siuba 於 2012-6-26 21:36 發表
nexus~
Nexus係買XDA support同價錢
親生仔反而唔係最大concern

No. 1果邊,近排多左好多人講國產山寨機同韓國大牌子水貨。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-6-26 23:34 發表
http://www.meizu.com.hk/
呢部抵玩,可惜有兩點較差:電量得1700同埋個screen得4吋。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-6-26 23:36 發表

呢部抵玩,可惜有兩點較差:電量得1700同埋個screen得4吋。
買部G tab 10.1 吋打埋電話夠晒大, 一定啱你

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-6-26 23:42 發表

買部G tab 10.1 吋打埋電話夠晒大, 一定啱你

依家潮流興4.5"以上,你睇周街都係用Note既人就知啦!
至於電量,四核機,冇2000mAh或以上,真係半日就要一充。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-6-26 23:46 發表

依家潮流興4.5"以上,你睇周街都係用Note既人就知啦!
至於電量,四核機,冇2000mAh或以上,真係半日就要一充。
攪唔掂粒電
四核都係冇用

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-6-26 23:48 發表

攪唔掂粒電
四核都係冇用
GS 3都要用2100mAh,Meizu呢部用同一粒四核U,雖然screen細d,但都應該用2000mAh先夠。
各位吹部友多多保重!

S4 係 part of A15

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-6-26 20:54 發表
你有5千以上預算,其實得S3揀
D htc one系列唔係話唔好, 但係屬於低一個檔廁既機, 4千果一批

另外索尼又係冇5千以上檔廁既機住

所以,剩低LG的hd芒LTE機, 你會唔會買? .........>. ...
ONE X 用 T3  XL 用 S4  2回事
但 penlite 真係

引用:
原帖由 62561 於 2012-6-26 20:10 發表

Galaxy S3
LTE版唔係4核,係高通MSM8960雙核.
韓版係Eyxon 4410 4春1GB RAM

meizu 唔好買..唔掂..
係都買返s3 算..

引用:
原帖由 lctang 於 2012-6-27 00:17 發表

ONE X 用 T3  XL 用 S4  2回事
但 penlite 真係

同一回事,都係只值4千幾果一層次的太監機

引用:
原帖由 siuba 於 2012-6-27 01:07 發表
meizu 唔好買..唔掂..
係都買返s3 算..
有用家話好好喎