[智能電話] [開箱] 統一手機差電檯 USB Charging Station

[開箱] 統一手機差電檯 USB Charging Station

屋企太多差電的電器, 尤其USB相關的東東。 Belkin Conserve Valet初見時,我以為係幾方便。 點之完全唔見有人提, 冇人貼開箱文。 至底玩機無數的潮人是如何應付Cable management同入牆插頭缺眨的限制呢?

未開盒前, 先睇外盒。

箱中有平台一個, 火牛一隻, 十款不同插頭的萬用USB綫一條, 説明書及保用証各一。

HOW MUCH?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

先欣賞下冇乜潮人講的Belkin Conserve Valet 。 初見時見Valet幾靚仔,我以為會係潮人家居恩物
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

I prefer this thing :
http://www.cnet.com/8301-32254_1-20024327-283.html

......works in the same way as the "ES" mentioned in the TVB series(20:30) "衝呀!瘦身兵團"

[不騎劫]
引用:
原帖由 pk1667 於 2012-7-5 16:40 發表

呢 D 係唔係要幫手機額外加套先可以充電架?
The one in CES needs a special battery.
Sure a special cover mentioned by tamalemon also works.

將來也許電池的設計會更統一,以容許原生的無線充電
[/不騎劫]

引用:
原帖由 ccw 於 2012-7-5 16:38 發表
I prefer this thing :
http://www.cnet.com/8301-32254_1-20024327-283.html

......works in the same way as the "ES" mentioned in the TVB series(20:30) "衝呀!瘦身兵團"

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-7-5 16:36 發表
HOW MUCH?
$((.((

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-7-5 16:40 發表

有D要係Pat Pat / mirco USB插口加個護巾

例如 : Duracell myGrid USB Charger
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-7-5 16:32 發表
屋企太多差電的電器, 尤其USB相關的東東。 Belkin Conserve Valet初見時,我以為係幾方便。 點之完全唔見有人提, 冇人貼開箱文。 至底玩機無數的潮人是如何應付Cable management同入牆插頭缺眨的限制呢?

...
vsmart

每個PORT 最大輸出力幾多先?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-7-5 16:41 發表

$((.((
usd? annoy:

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-7-5 16:46 發表

有D要係Pat Pat / mirco USB插口加個護巾

例如 : Duracell myGrid USB Charger
咁就無興趣囉

我唔係潮人 , 唔敢玩Conserve Valet, 改買本地的山寨版本叫VSmart USB charging station,  繼續開箱

個台可以向前或向後傾斜

噹.噹.噹......當~

山寨開蓋見人

外殼上下各3個cable 口, 左右各1個。 算幾齊。

中間有一個USB hubs, 有三個分插。 即是最多支援3部機啦咁~

只對powermat有興趣
doo..m = =

插呀~ 插~

插好綫係咁款的

話明有cable management功能, 各大小動物、飾物要讓一讓 , charging station要搬一搬個位。 好野, 再冇見到D冇人想見既cable野~

其實正上方鳥瞰仲會見到cable的。