[智能電話] 4.1.1 jelly bean 用吹部app 會不定時fc

引用:
原帖由 孔明 於 2012-7-16 22:33 發表

吹部APP 唔係唯一一個奶野既app
就連LIHK 既高登App 都蕉左, 不過佢唔會fc , 佢會reload 吹水台

就而家見到既問題應該load page 個一下先出事FC , 但如果Load 到既話就唔會突然fc ...
我要過一排先FIX到 , 我兩部機個SDK都未升Android 4.1

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-16 23:25 發表

我要過一排先FIX到 , 我兩部機個SDK都未升Android 4.1
辛苦哂啦

引用:
原帖由 孔明 於 2012-7-16 23:26 發表

辛苦哂啦
SDK 4.1 原來未正式推出

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-16 23:50 發表

SDK 4.1 原來未正式推出
但我見到好多apps 都update左兼容4.1.1 , 唔知佢地點做

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-16 23:25 發表

為左你, 我唔升去4.1住

感謝大大的分享!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 孔明 於 2012-7-16 23:53 發表

但我見到好多apps 都update左兼容4.1.1 , 唔知佢地點做
佢地用PreviewSDK寫住先
但吹部apps用o左好多內置browser 既api
我唔想亂敢黎

SDk 出o左

但係炒到七彩
Settings page 入面既 option 一按就hang

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-17 20:08 發表
SDk 出o左

但係炒到七彩
Settings page 入面既 option 一按就hang
努力

引用:
原帖由 孔明 於 2012-7-17 23:12 發表

努力
出o左一個update
未知解唔解決到你問題

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-17 23:32 發表

出o左一個update
未知解唔解決到你問題
no...
頭先11點幾見到UPDATE,即試, 仲係有FC

引用:
原帖由 孔明 於 2012-7-18 00:14 發表

no...
頭先11點幾見到UPDATE,即試, 仲係有FC
我用emulator唔覺有你所講既問題 , 我剩係試到settings果度會FC

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-18 00:37 發表

我用emulator唔覺有你所講既問題 , 我剩係試到settings果度會FC
我遇到既問題係如果load 某topic入面會有一定機率出現fc

引用:
原帖由 孔明 於 18/7/2012 00:47 發表

我遇到既問題係如果load 某topic入面會有一定機率出現fc
maybe jelly bean bug,
some of my old mobile photos, would FC if i view or can't copy into sdcard, but 4.0.4 and view in computer are ok.

引用:
原帖由 bebird 於 2012-7-18 01:54 發表

maybe jelly bean bug,
some of my old mobile photos, would FC if i view or can't copy into sdcard, but 4.0.4 and view in computer are ok.
but the problem not exist if i use default browser / chrome to view 吹部 with 手機模式