[相機攝影] Canon Evil機

Canon Evil機

http://www.canonrumors.com/2012/07/a-bit-of-mirrorless-informaton-cr3/
mobile01會員用熱靴闊度推測,部機估計係apsc sensor

好似話x1.8喎

引用:
原帖由 siupy 於 20-7-2012 10:53 PM 發表
好似話x1.8喎
妖!
正正常常唔得既!
係都要細小小!

引用:
原帖由 lorym 於 2012-7-21 00:30 發表

妖!
正正常常唔得既!
係都要細小小!
唔係CANON先係標準,其他廠係大小小咩
好似CANON APSC咁x1.6

引用:
原帖由 符碌 於 2012-7-21 00:45 發表

佢呢個1.6 design搞到好鬼煩

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-21 00:48 發表

佢呢個1.6 design搞到好鬼煩
有幾煩,唔係一樣咁用

引用:
原帖由 符碌 於 21-7-2012 12:45 AM 發表

咁用開 1.6 就 1.6 啦,
改乜鬼丫!

引用:
原帖由 符碌 於 2012-7-21 00:54 發表

有幾煩,唔係一樣咁用
買定焦 , 硬係輸少少咁 (wide angle)

引用:
原帖由 lorym 於 2012-7-21 00:55 發表

咁用開 1.6 就 1.6 啦,
改乜鬼丫!
咁呢部又唔係apsc dslr,佢亦冇承諾過會係X1.6,個mount又唔一樣,點解唔改得

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-21 01:00 發表

買定焦 , 硬係輸少少咁 (wide angle)
買個再wide少少囉,咪又係咁用

引用:
原帖由 符碌 於 21-7-2012 01:29 AM 發表

咁呢部又唔係apsc dslr,佢亦冇承諾過會係X1.6,個mount又唔一樣,點解唔改得
就係個 MOUNT 唔一樣先係大問題丫嘛!

終於等到啦~!
個mount 好似一樣wor~~~

新mounto黎...
對住POS,我都唔知C點打

引用:
原帖由 ivan15 於 21-7-2012 08:55 AM 發表
終於等到啦~!
個mount 好似一樣wor~~~
EF-M 喎!

LorLor 禁勞氣做咩....你會買嗎?