[電子電玩] 開箱文amd

換返隻v8散熱器落去.
靜晒, 但唔知散熱膏係咪唔多掂,哈哈.用返佢原本個d膏

燒一陣機,已經升返55度至57度
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你..仲玩緊d3..@_@
呢排都無乜開..

引用:
原帖由 siuba 於 2012-7-21 15:11 發表
你..仲玩緊d3..@_@
呢排都無乜開..
玩一陣就關閉囉,好悶,成日都係打寶...

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-7-21 15:12 發表

玩一陣就關閉囉,好悶,成日都係打寶...
打寶..果d又唔係真係寶..
由頭開個另一個人..又係悶..重覆又重覆...
1.0.4睇下佢有咩改先啦..不過..改完d野都係天價..

引用:
原帖由 siuba 於 2012-7-21 15:15 發表

打寶..果d又唔係真係寶..
由頭開個另一個人..又係悶..重覆又重覆...
1.0.4睇下佢有咩改先啦..不過..改完d野都係天價..
又改  無眼睇

好,試過普通睇YOUTUBE片, 溫度都維持係47~48度左右

香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 2012-7-21 15:50 發表
你都入左AMD??

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-7-21 16:10 發表

你都入左AMD??
入o左一段時間囉
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 2012-7-21 16:31 發表

入o左一段時間囉
IC~~

我依家依台機隨左換板,U,RAM, 火牛仲係用緊N年前個隻.......

ACBEL PC7030
http://www.acbel.com/eng/Product ... 31&&pid=175
依隻野無時無刻都暖...但又未話好熱

SSD前幾個月買, 唔記得牌子 ,120GB
DVD ROM係ASUS..
另外全機除CPU風扇外, 有3把風扇運作緊

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-7-21 13:36 發表
我有少少唔明, 佢BIOS首頁可以調教"省電","一般",同"超頻", 我手多出面SET左"超頻"之後

再入去進階模式去調頻, 調到依家3.5GHZ,

問題來了
我入到WIDOWS開CPU-Z,  我發現核心速度係會跳來跳去,正常係3.5GHZ,有時會 ...
一用CPU power會自動full load番

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-7-21 18:18 發表

一用CPU power會自動full load番
意思係唔用CPU時佢會自動降頻?
明白

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-7-21 18:20 發表

意思係唔用CPU時佢會自動降頻?
明白
而家所有CPU都會idle時自動降頻

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-7-21 18:21 發表

而家所有CPU都會idle時自動降頻
我脫節得很.

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-7-21 18:27 發表

我脫節得很.
好多人都唔知, 仲有人要求全時間全速

引用:
原帖由 qcmadness 於 21-7-2012 06:59 PM 發表

好多人都唔知, 仲有人要求全時間全速