[電子電玩] 開箱文amd

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-7-21 18:59 發表

好多人都唔知, 仲有人要求全時間全速
我都唔知呢樣野
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-7-21 18:59 發表

好多人都唔知, 仲有人要求全時間全速
都..四五年鳥囉..

引用:
原帖由 siuba 於 2012-7-21 19:43 發表

都..四五年鳥囉..
記得當年超頻係用AMD 3000+ ,一野超上3GHZ跟住死機, 塊板係MSI K8N定唔知K9N
係咁試, 果陣又係會不停自動降頻上上落落,係咁搵方法SET死佢
全部知識都係係滄者極限個度睇返嚟

引用:
原帖由 紙羊 於 2012/7/20 22:29 發表

其實無乜特別,約綷貼下圖
有無人有相關依塊板既超頻教學
AcBel
AMD
AMD RAM
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 符碌 於 2012/7/21 00:44 發表
話說7770又係唔係火爐???
唔熱
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 紙羊 於 2012/7/21 13:54 發表
結果用上面個配置玩左陣diablo3就 hand機

然後我出返bios首頁, set返預設的"一般模式".
再入去降返少少頻率.

跟住再試過,暫時打左一陣diablo3, 極限係59度至61度咁上下,個原裝風扇聽聲估計係全速運作了
暫時未han ...
1920 x 1080 全高 @ A8-3870K 你試下淨超 GPU
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-7-21 21:26 發表

唔熱
咁651K呢

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-7-21 18:18 發表

一用CPU power會自動full load番
省電同一般又有乜特別

http://discuz.servebbs.com/viewthread.php?tid=49271
我部 APU (FM1)  - 卡蓮號 R3