[智能電話] *** 機海戰術又一新作

*** 機海戰術又一新作

Samsung Galaxy Ace 2
採用雙核 800 MHz CPU ,屏幕為 3.8 吋 480 x 800 解像度,也算是入門機中較大的屏幕,其他的規格包括 768MB RAM、4GB 內置記憶體、支援最高 32GB mirco SD 擴充及運行 Android 2.3.6 等....

低頻雙核?!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

買XPERIA U 好過
起碼快過佢

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-24 22:59 發表
起碼快過佢
U個mon解像度都好似高d???

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-7-24 22:59 發表
起碼快過佢
X U 好似得3.5"?

E+D電話
行XP會唔會快過行android?

Xperia U 3.5" mon,但 DPI 高啲
粒 CPU 1GHz,不過 RAM 得 512MB,少過 Ace 2
同埋 XU 冇得插 MicroSD
:)

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-7-26 08:18 發表
E+D電話
行XP會唔會快過行android?
要行XP,咁不如等WP8,NT內核

引用:
原帖由 hamu278 於 2012-7-26 08:21 發表
Xperia U 3.5" mon,但 DPI 高啲
粒 CPU 1GHz,不過 RAM 得 512MB,少過 Ace 2
同埋 XU 冇得插 MicroSD
三星優化唔掂,買HTC SONY都好過買三星,起碼好多機都有得食ICS先

236........
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 符碌 於 2012-7-26 13:14 發表

三星優化唔掂,買HTC SONY都好過買三星,起碼好多機都有得食ICS先
買三叔機一定要做工程師。

引用:
原帖由 Aware 於 2012-7-26 17:21 發表

買三叔機一定要做工程師。
*** 除左NEXUS 外我一部都冇興趣 :funny

引用:
原帖由 孔明 於 2012-7-26 17:53 發表

*** 除左NEXUS 外我一部都冇興趣 :funny
三叔算啦,搞到而家買機唔知點算好

雙核低能
doo..m = =

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2012-7-26 18:26 發表

三叔算啦,搞到而家買機唔知點算好
有乜點算,我自己都係得o個三四個牌子選擇,大把o岩用o既
HTC SONY 華為 NOKIA

Smartphone 多RAM緊要過CPU快