[智能電話] 巨神有4.04

引用:
原帖由 BlackBird 於 2012-8-1 00:55 發表

SD用EXT的人路過
仲行緊2.3

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-7-31 11:19 發表

係呀!
返公司用部舊XP機試,一up就得

可能用Win7 64-bit係有問題的。

回復 23# Godgundam 的帖子

nexus one..

引用:
原帖由 孔明 於 2012-8-1 00:01 發表

自從有左OTG 我已經覺得有冇SD 已經唔係咁緊要
用黎睇戲既我認為冇SD卡即刻變成廢機

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-8-1 05:45 發表

返公司用部舊XP機試,一up就得

可能用Win7 64-bit係有問題的。
但我所有機都係 win7 64bit
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 Aware 於 2012-8-1 08:55 發表

用黎睇戲既我認為冇SD卡即刻變成廢機
用來睇戲不嬲唔會用手機睇

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-8-1 09:42 發表
但我所有機都係 win7 64bit
用VM起個XP………

引用:
原帖由 孔明 於 2012-8-1 02:28 發表

仲行緊2.3
唔關事架
就算上ICS/JB我都會mount EXT抄走d app/cache

SD死可以換, eMMC就...

就算backup/recovery都方便d
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

引用:
原帖由 BlackBird 於 2012-8-1 12:05 發表

唔關事架
就算上ICS/JB我都會mount EXT抄走d app/cache

SD死可以換, eMMC就...

就算backup/recovery都方便d
我用手指抄走都係一樣:funny

引用:
原帖由 孔明 於 2012-8-1 15:41 發表

我用手指抄走都係一樣:funny
你死機點OTG, OGC就有份
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

引用:
原帖由 孔明 於 2012-8-1 10:13 發表

我會,不過我好好心機,爆落部Galaxy Nexus度睇.

引用:
原帖由 孔明 於 2012-8-1 10:13 發表

番工搭車點都要娛樂下,唔係啲戲直係老死都未睇得哂

可能我按得開關掣多,部Nexus要出少少力,按個開關掣先有反應.

引用:
原帖由 Aware 於 2012-8-1 17:32 發表

啲戲直係老死都未睇得哂
我已經係

e+ 係第二台機再試, 如果唔 work 就裝 xp mode