[業界消息] HD 7800 price drop!

HD 7800 price drop!

Sapphire HD7850 2GB NonOc $1590 now @ SSP Topforce , $1599 @ Centralfield
HIS HD7850 2GB GDDR5 $ 1599 @ 正都
HIS HD7870 2GB GDDR5 IceQ X $ 2099 @ 正都

D 人嘈話香港落價 慢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

amd

引用:
原帖由 dom 於 2012-8-24 13:50 發表
amd,早d執啦

跌多 d la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 符碌 於 2012/8/24 13:47 發表

amd
做咩喎
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我用緊技雞

咁正路 his 會唔會好 d 呀?

引用:
原帖由 pk1667 於 2012/8/24 15:01 發表
咁正路 his 會唔會好 d 呀?
同價 / 差價少我會選 Sapphire  
因為我信 Sapphire QC , HIS 唔係唔好 只不過用開藍寶無鑊氣 + 易辦 RMA (Altech 既話
例外, 我好討厭亂達朵 黎屈人保養快d )

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-8-24 16:25 發表

同價 / 差價少我會選 Sapphire  
因為我信 Sapphire QC , HIS 唔係唔好 只不過用開藍寶無鑊氣 + 易辦 RMA (Altech 既話
例外, 我好討厭亂達朵 黎屈人保養快d ) ...
ic, 但頭先我見到兩隻 7850 都只有一個 dvi 頭, 即係又叫我唔好買姐

7870oc ghz edition 入手

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-8-25 17:26 發表
買卡都唔找J數

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-8-25 17:26 發表