[業界消息] 腦場報價 (2012/8/24)

腦場報價 (2012/8/24)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 24/8/2012 15:10 發表
1055T, 8120, just 5 bucks difference

3870K is $830

Intel has no price change

平左定高左

&多唔多人? 我想買IP Cam

http://www.everbesthk.com/1-home ... 0product/EPRESS.htm

1早買左3TB, 已經唔關我事了
關我D客事
doo..m = =

唔該哂 dom dom
doo..m = =

which one cheap

dom

引用:
原帖由 fo2live 於 2012/8/24 15:33 發表
平左定高左

&多唔多人? 我想買IP Cam

http://www.everbesthk.com/1-home ... 0product/EPRESS.htm
DIY Hardware 好少變價
AMD CPU 價係平左
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 terryho666 於 2012/8/24 16:01 發表
dom
過多個星期 就唔會再有腦場報價了
轉新工唔會再係 SSP 出沒
天然系長髮眼鏡娘 最高

how abt 256g ssd?

引用:
原帖由 kclee514 於 2012/8/24 16:22 發表
how abt 256g ssd?
無睇 sorry
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-8-24 16:21 發表

過多個星期 就唔會再有腦場報價了
轉新工唔會再係 SSP 出沒
doo..m = =

引用:
原帖由 dom 於 2012-8-24 19:37 發表

無睇 sorry
nvm

mp5 短期內會唔會降價

日立貴過 死雞 同埋東芝