[智能電話] 一時佳話的特大3300 mAh 電量...

一時佳話的特大3300 mAh 電量...

剛轉note 2, 原來涸3000電量係3G網都幾OK, 重量又合理地輕, 令一時佳話的特大3300 mAh 電量RAZR MAXX HD冇左一半吸引力

冇S3/IP5既話值得考慮, 慳慳地既話貴買可能可以平用, 好似舊年的S2咁有成熟的產品感覺~

報告鉛筆~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

shamesung邊有成熟野丫,淨係個mon都已經只係半製成品就推比人用

佢個MON真係唔掂
IPS 真係好好多

引用:
原帖由 bondleung 於 2012-10-15 21:18 發表
佢個MON真係唔掂
IPS 真係好好多
我都淨係想要VA

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-10-15 15:11 發表
剛轉note 2, 原來涸3000電量係3G網都幾OK, 重量又合理地輕, 令一時佳話的特大3300 mAh 電量RAZR MAXX HD冇左一半吸引力

冇S3/IP5既話值得考慮, 慳慳地既話貴買可能可以平用, 好似舊年的S2咁有成熟的產品 ...
正野

用左差唔多半年GNX,好x掛住iPhone個芒,特別當我用iPad o個時,哇我小,幾x靚!

回復 6# rickywk 的帖子

LG IPS係OK的

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-10-15 23:12 發表
LG IPS係OK的
而家iPhone芒有3間vendor出貨,LG/Japan Display同Sharp

note2 lte根本做唔到s2個時獨大效果
個時其他廠未出2core機
而s2就2core得來咩功能都有兼最top
個時個個都買佢啦
但依家note2 lte config根本無咩特別
如果傳聞中oppo部finder5係1080p mon
好大機會成為新追捧對象

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-10-15 22:05 發表
用左差唔多半年GNX,好x掛住iPhone個芒,特別當我用iPad o個時,哇我小,幾x靚!
new ipad係好正
iphone4個迷你芒,算把啦

引用:
原帖由 poonyc 於 2012-10-15 22:01 發表

正野
係幾正,4.11同硬件真係針對住一代去改善
机身窄番小小啱多D亞洲人手
相機反應追番上黎
電真係算合格番
同埋輕左

不過,價錢亦好廊下

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-10-16 00:39 發表

係幾正,4.11同硬件真係針對住一代去改善
机身窄番小小啱多D亞洲人手
相機反應追番上黎
電真係算合格番
同埋輕左

不過,價錢亦好廊下
好野可以賣貴

引用:
原帖由 於 2012-10-16 00:04 發表
note2 lte根本做唔到s2個時獨大效果
個時其他廠未出2core機
而s2就2core得來咩功能都有兼最top
個時個個都買佢啦
但依家note2 lte config根本無咩特別
如果傳聞中oppo部finder5係1080p mon
好大機會成為新追捧對象 ...
oppo,冇人買的,放心好

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-16 01:47 發表

oppo,冇人買的,放心好
唔突出僅係無人理啦
真係1080p mon
實大把水貨
好似韓國pantechD勁機
佢試下出口唔內銷
三叔肯定唔會咁happy

Shamesung product   *.*