[智能電話] 一時佳話的特大3300 mAh 電量...

一時佳話的特大3300 mAh 電量...

剛轉note 2, 原來涸3000電量係3G網都幾OK, 重量又合理地輕, 令一時佳話的特大3300 mAh 電量RAZR MAXX HD冇左一半吸引力

冇S3/IP5既話值得考慮, 慳慳地既話貴買可能可以平用, 好似舊年的S2咁有成熟的產品感覺~

報告鉛筆~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-10-15 22:05 發表
用左差唔多半年GNX,好x掛住iPhone個芒,特別當我用iPad o個時,哇我小,幾x靚!
new ipad係好正
iphone4個迷你芒,算把啦

引用:
原帖由 poonyc 於 2012-10-15 22:01 發表

正野
係幾正,4.11同硬件真係針對住一代去改善
机身窄番小小啱多D亞洲人手
相機反應追番上黎
電真係算合格番
同埋輕左

不過,價錢亦好廊下

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-16 11:36 發表

真係1080P MON都唔會有人買,就算用S4 4核,再加4G RAM,都唔會有人買,放心好
山寨出1080P配1G ram, 部機都幾難會順

引用:
原帖由 於 2012-10-16 01:53 發表

唔突出僅係無人理啦
真係1080p mon
實大把水貨
好似韓國pantechD勁機
佢試下出口唔內銷
三叔肯定唔會咁happy
其實山寨做好多出口去發展中國家的

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-16 11:50 發表

SHAMESUNG出都唔會順,SHAMESUNG都只係一間大山寨,就算妍講o個間韓國公司,都只係山寨
冇U同OS配合已想跳去玩1080p, htc/sony明顯已入窮巷

泡菜山寨唔山寨, 關事咩?

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-10-16 18:14 發表

Sony未入窮巷...反而HTC就差唔多收皮

Sony customize UI係有一手,佢地班UI designer叻過***N倍
玩左D sony機, 但UI係正D
起痲有美感

但佢部android walkman好醜/重, 又好貴, 得番touchscreen好唔慣...

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-11-2 15:09 發表

支s pen仲未有時間理解個用法,有無教學? ...
youtube