[智能電話] NOTE2 LTE用電量分享

NOTE2 LTE用電量分享

用左1d6h57m40s 仲有19%

screen on time 2h45m16s

中間用mytv睇左一集掃毒,ds audio聽左大約個半鐘歌,間中睇facebook/whatsapp

吹部用左21%電

有d後悔買多左粒電不過個叉座我覺得幾靚,原裝真係唔同d

輕度用量: 14hr standby
開始: 9:30am 100%  23:38 14%

whatsapp + dolphin 大概用左1個鐘左右
睇左半個鐘 千王之王2000@youtube

之前P936 咁用法用唔夠兩個鐘要換電
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

one more thing....

用唔番舊果d 1A 牛差電.......
係咪起碼要用1.2A??

引用:
原帖由 setohoho 於 2012-10-30 14:24 發表

咦,呢樣我無試過,即係普通usb線叉唔到?

引用:
原帖由 setohoho 於 2012-10-30 14:24 發表

舊***牛差到電
係慢d之痳

usb線都叉到電,不過唔知叉幾耐

3:00開始叉

試吓用1A 牛差住用 / 訓前差...
我用1A牛鬥左大半個鐘地主....before & after 都係65%
奇怪既係插電腦usb差係可以正常 65% -> 100% ~@1hr

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-10-30 13:53 發表
用左1d6h57m40s 仲有19%

screen on time 2h45m16s

中間用mytv睇左一集掃毒,ds audio聽左大約個半鐘歌,間中睇facebook/whatsapp

吹部用左21%電

有d後悔買多左粒電不過個叉座我覺得幾靚,原裝真係唔同d :goodjo ...
買機送埋架喎

引用:
原帖由 lctang 於 2012-10-30 15:54 發表

買機送埋架喎
上台先送,剩機無得送

引用:
原帖由 setohoho 於 2012-10-30 15:51 發表
試吓用1A 牛差住用 / 訓前差...
我用1A牛鬥左大半個鐘地主....before & after 都係65%
奇怪既係插電腦usb差係可以正常 65% -> 100% ~@1hr
1A 牛係乜牌?
你形容似係自我保護, 只通電但不叉電

回復 10# tamalemon 的帖子

Momax
之前部P936用開既

報告,3:00到宜家去到46%

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-10-30 18:05 發表
報告,3:00到宜家去到46%
粒電幾多MA ?

引用:
原帖由 bondleung 於 2012-10-30 18:45 發表

粒電幾多MA ?
好似3100

第2次discharge: ~1820開始
玩足3個dolphin / chrome (上緊堂無聽書係度試裝flash...)
跟手45min hkg...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件