[智能電話] 親生仔GNX用戶已有4.2

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-11-14 10:40 發表

4.2要新root
我而家已經冇root同用緊原裝個recovery,就係諗住ota,唔洗下下做工程師
而家又要搞過,好大工程

引用:
原帖由 toby 於 2012-11-14 10:51 發表

我而家已經冇root同用緊原裝個recovery,就係諗住ota,唔洗下下做工程師
而家又要搞過,好大工程
GNX係焗你做工程師....

如果唔係邊有可能咁快有新rom用

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 toby 於 14-11-2012 11:04 AM 發表
有得升都仲要

引用:
原帖由 lorym 於 2012-11-14 11:05 發表

有得升都仲要

RESTART完,都係4.1.2呀
最衰自己行開左,唔知佢各個陣up過乜

引用:
原帖由 toby 於 14-11-2012 11:10 AM 發表

RESTART完,都係4.1.2呀
最衰自己行開左,唔知佢各個陣up過乜

咁既…
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 toby 於 2012-11-14 12:48 發表
咁既…
你係美版, 身在美國先得, 人在香港唔比升?

你可能要轉國際版先比升? 但yakju有4.2未?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-11-14 12:59 發表

你係美版, 身在美國先得, 人在香港唔比升?

你可能要轉國際版先比升? 但yakju有4.2未?
日水來的,當初刷左乜呢我

未有OTA
Nexus S,Nexus 7同Galaxy Nexus都未有.

手勢輸入其實點用?

又ota到,但係up到一半會出機械人訓低左加紅色感嘆號..
已經嬲嬲地預備root佢

flash完個clockworkmod touch
入到recovery,揀完update.zip都係出紅色機械人

好似話係baseband 問題..有冇人有4.1.2 既 radio-maguro-i9250xxlf1

引用:
原帖由 rickywk 於 14/11/2012 13:04 發表
https://developers.google.com/android/nexus/images#takju
Factory image
yakju not yet