[智能電話] nokia lumia920 出左定價

nokia lumia920 出左定價

$5,598

4.5寸芒,WinPhone8

Rip

佢當自己係iPhone,定自己仲係三、四年前o既Nokia?

如果少2K 即入

no1 D 人話甘ge 價狗衝喎

引用:
原帖由 ngotto 於 2012-11-22 21:55 發表
慢慢衝,我唔會阻止人中伏...

外國user已經小到呢批WP8拆天,random reboot, short battery life, no response 呢三條罪最大,HTC同Nokia無一幸免,似係software問題

引用:
原帖由 lctang 於 2012-11-22 21:54 發表
如果少2K 即入
-2k5先會諗啦

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-11-22 21:57 發表

慢慢衝,我唔會阻止人中伏...

外國user已經小到呢批WP8拆天,random reboot, short battery life, no response 呢三條罪最大,HTC同Nokia無一幸免,似係software問題
m$ 都信得過既

CLS....
呢個價..
日本原廠SHARP / FUJITSU / SONY都買到...
再唔係有NEXUS
又有IPHONE

引用:
原帖由 XT 於 2012-11-22 22:56 發表

m$ 都信得過既
Kin o個批demo機咁o既樣都照拎出去賣...
WP8呢堆問題我唔信internal testing試唔到

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-11-22 09:43 PM 發表
$5,598

4.5寸芒,WinPhone8

Rip
單係順同camera,我覺得都值(如果送埋無線差電會更好)
當然,如果佢apps多番d就仲值
同埋呢部野有得用3310鬥
http://www.youtube.com/watch?v=yDEahsoa_N4

利申:710用家

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-11-22 23:06 發表

Kin o個批demo機咁o既樣都照拎出去賣...
WP8呢堆問題我唔信internal testing試唔到
PC OS WIN8都咁既款 , Mobile 比 PC 更加嚴謹既平台點會唔出事

引用:
原帖由 ngotto 於 2012-11-22 21:55 發表
話衝既來來去去都係果個打手

真係佢要自殺, 冇人可以阻止佢...

from FB randgad podcast:

亂gad Podcast - randgad
‎(涼粉) 今日 Nokia Lumia 發佈會, 現場請左三位觀眾上台用手機同 Lumia 920 決鬥, 鬥低光拍攝, 鬥防震, 我涼粉有幸被抽中上台, 最後仲得到一部 Lumia 920 做獎品!

為左拍全港第一段開箱影片, 我忍住現場冇拆機, 直到完場後逗留了十幾分鐘, 之後同嘉嘉去碼頭諗住搭天星試影夜景順便過尖沙咀, 同時拍返段戶外開箱片。

一打開, 我頂!空盒?唔係呀化?即刻狂奔返去 IFC, 跑到氣來氣喘, 換來既竟然係一句『其實我地而家冇貨, 所以會下個星期寄部機俾你, 呀, 可唔可以俾返個盒我地先?』我當場呆左, 點解唔早D叫住我? 完場我留低左十幾分鐘都冇人同我講, 如果我返左屋企點算?上台影哂相點知原來係冇機用, 要等多個星期。

所以, 大家, 唔使對開箱片有任何期待了, 分分鐘街邊開賣我都未收到機, 藉住呢個機會, 我決定, 邊個估中我收機既日期, 我就送出由美國矽谷蘋果總部買回來的鎖匙扣一個。

怨氣發完... 多謝閱畢全文。

==================================
咁既服務態度, 真係執得

我去過ringHK 的新機發佈會,
有次係介紹SONY TX, 又有機抽
當一抽完獎後, 領獎時
主持人都立即講, 入面係吉盒,
大會冇可能攞住部機周圍走..
依個解釋合理, 但一定要同人講lor