[相機攝影] Canon EOS M 對焦

引用:
原帖由 cainester 於 2012/11/27 17:50 發表
對 6D有d暇想

不過買唔起
C 大買部性誕禮物送比自己啦
不過講真......DSLR 咁鬼大部 , 對用開 DC 仔同 EVIL 機 *M 4/3* 既我唔多慣
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 cainester 於 2012/11/27 18:10 發表

6d more advanced than 5d2 wor
http://www.dpreview.com/previews/sony-cybershot-dsc-rx1
C 大, 玩Sony RX-1
細部但係係 Full Frame
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lctang 於 2012/11/27 18:35 發表
部M 太厚
最衰 Pan 記 GX1 貴過佢
EOS M  Twin Len Kit + Mount 平過 GX1 Kit
話晒arm 晒 Canon fans 既

買左 LL 支 20 1.7 之後 GX1 實在太好影
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-11-27 19:06 發表

C 大買部性誕禮物送比自己啦
不過講真......DSLR 咁鬼大部 , 對用開 DC 仔同 EVIL 機 *M 4/3* 既我唔多慣
SLR 既散景又正d既
不過3/4機其實都係一個平衡

引用:
原帖由 cainester 於 2012/11/27 19:10 發表

SLR 既散景又正d既
不過3/4機其實都係一個平衡
NEX 系 呢?
Sensor 大d (APS-C)  , 係支 Kit 鏡.....無眼睇 (NEX-3 經驗, 新機可能好左)

如果唔係個 Menu 唔就手 我唔鍾意 其實 NEX 系列幾好玩的
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-11-27 19:12 發表

NEX 系 呢?
Sensor 大d (APS-C)  , 係支 Kit 鏡.....無眼睇 (NEX-3 經驗, 新機可能好左)

如果唔係個 Menu 唔就手 我唔鍾意 其實 NEX 系列幾好玩的
SlR + prime lens 我是接受的
不過去旅行係幾唔方便,要顧多舊野

引用:
原帖由 dom 於 2012-11-27 19:08 發表

http://www.dpreview.com/previews/sony-cybershot-dsc-rx1
C 大, 玩Sony RX-1
細部但係係 Full Frame
呢部野
有_用咩....

引用:
原帖由 dom 於 2012-11-27 19:10 發表

最衰 Pan 記 GX1 貴過佢
EOS M  Twin Len Kit + Mount 平過 GX1 Kit
話晒arm 晒 Canon fans 既

買左 LL 支 20 1.7 之後 GX1 實在太好影
12.2仲好影

引用:
原帖由 dom 於 2012-11-27 19:12 發表

NEX 系 呢?

玩過7的話你應該會對NEX既Menu改觀

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012-11-27 20:39 發表

12.2仲好影
價錢差好遠喎。。。

話傅CANON 會出FIRMWARE UPDATE.
但唔知點

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012-11-27 20:39 發表

12.2仲好影

引用:
原帖由 micmicll 於 2012-11-27 20:59 發表

價錢差好遠喎。。。
LL 就係比我毒到

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-11-27 20:35 發表

呢部野
有_用咩....

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012/11/27 20:35 發表

呢部野
有_用咩....
FULL FRAME
天然系長髮眼鏡娘 最高