[智能電話] HTC 港澳區總經理表示:無計劃推 J Butterfly / DLX / DNA

HTC 港澳區總經理表示:無計劃推 J Butterfly / DLX / DNA

HTC 港澳區總經理盧健生就正式確認,HTC 香港現時未有關於 J butterfly / DLX / Droid DNA 的推出計劃,而今日發佈的 One SV,將會是 2012 年 HTC 最後一部在港推出的手機。

睇完呢單, 睇到另一單新聞
HTC 於內地發表 1080p 全高清機 Butterfly (http://www.ringhk.com/news2.php?id=6015)
價錢要47XX人仔, 貴到傻

呢一刻, 我真係可以同我部XL玩多一年, 完全無意欲再換機

5千人仔內算意料之內
htc d定價慣左無譜, 內地客製板價更離譜
佢定位係note 2 LTE之上   , 賣平過note 2係htc立場係已經好刻制下

都廢事入香港市場
反正d 人淨係識 Shamesung ***
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-12-7 19:23 發表
都廢事入香港市場
反正d 人淨係識 Shamesung ***
HTC個朵係香港臭哂啦,價錢最貴但係spec唔係旗艦既旗艦機都好意思出。

仲諗住換

引用:
原帖由 Aware 於 8-12-2012 09:33 AM 發表

HTC個朵係香港臭哂啦,價錢最貴但係spec唔係旗艦既旗艦機都好意思出。
乜佢個 sense 唔係識生金蛋架咩?
我見佢 d 粉絲係咁插三叔既介面架喎。

引用:
原帖由 lorym 於 2012-12-8 13:10 發表

乜佢個 sense 唔係識生金蛋架咩?
我見佢 d 粉絲係咁插三叔既介面架喎。
android 4 或之後 , 佢個 sense 已經無乜用

引用:
原帖由 XT 於 8-12-2012 01:15 PM 發表

android 4 或之後 , 佢個 sense 已經無乜用

個 sense 有冇咁