[智能電話] Sharp SH-02E

經過01d中大伏之後
02e想買都要到我轉用smt先得

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-12-11 19:09 發表

手機同智能産品, 爆咁多鑊咁叉多年都仲去推日水, 已經唔係正常人能夠理解~
而家docomo有官sim unlock
問題在於3g行2100, 850
得smt有
4g更無法子用

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-12-11 19:11 發表

希望你今次只係中一個夾台伏, 咁你用smt就very good
用smt card真係無咩事

回復 13# lorym 的帖子

SH01D @ 2.04 時會
play music 久不久會卡卡下
夾CSL 一日24小時一用data就會出restricted access change...果1秒load唔到3G data... 1min 平均5次...
用go launcher 都係lag
個touch screen 唔係好sensitive
CSL收電話有好大機會會有潛水聲... 即使而家係4.04都有時會咁
電用得4HRS左右@HSDPA

升左上4.04先似返少少樣..
無得flash rom, root, unlock boot loader
rom update要係日本先update到

回復 15# lorym 的帖子

我果時仲要買$5500..

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2012-12-11 21:54 發表

3G全部台ok, 4g等smt出2100LTE
2100 3G爆成咁
係唔係會咁port上4G都係問題

回復 19# rickywk 的帖子

明年都未必有2100 LTE

引用:
原帖由 siupy 於 2012-12-11 23:35 發表
點解SHARP呢D咁正既機唔出港行
係得D垃圾OEM國產機
你望下幾錢就明白
上台機拆出黎都六千幾一部
貴絕所有同級機
Product cycle又短
係香港點賣?