[電子電玩] [吹部P&D]齊齊玩轉珠RPG Puzzle & Dragons

回復 135# 小Ray 的帖子

我得隻大蛇唔知做咩Q
而家想升隻光劍先...
有咩用咩..
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-4-29 11:36 發表
我得隻大蛇唔知做咩Q
而家想升隻光劍先...
有咩用咩..
認真, 大蛇係好野..

但新手打上去, 最快係配合你第一隻屬性寵去組同色倍攻隊打上去..你又唔係水開局, 中大蛇其實麻麻

劍係轉珠, 係好岩新手, 但可惜係光屬果隻, 好難升..你也好難開始時組到光隊..

總結..你明, hehe

聽日 1300 DL 開始, 有神 up !
中到新暗希、火希、木希、水希開局都 ok

5 月有 EVA crossover , 唔知絕對領域有幾勁呢 !!!!

可惜, 得暗天一個0岩暗 team用
否則會抽吓

早兩/三日刷 光機 LV, 咁0岩 x2 蛋, 跌左成 10 條光 dragon baby
爆倉, 又不見打其他地下城 / 神羅 x1.5 跌咁多比我

5抽
哈帝C...吸血魔
仲有隻阿雷斯, 火劍, 火焰魔像

火隊成型... 暗隊都成成地...
願燈力與我常在

呢排做咩咁小石派

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-4-30 15:19 發表
5抽
哈帝C...吸血魔

唔錯, 後日用盡方法都要打隻火奶返來呀!

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-4-30 19:38 發表
呢排做咩咁小石派
交開月費, 冇點在意派多定少左

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-4-30 15:19 發表
5抽
哈帝C...吸血魔

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-30 19:58 發表

唔錯, 後日用盡方法都要打隻火奶返來呀!
成日見人叫 火/水奶, 是邊隻?

1抽火埃 怨念已完
石川隊完成

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-4-30 20:00 發表

交開月費, 冇點在意派多定少左
月費

回復 147# Toes 的帖子

月供85粒石 盛惠$448

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-4-30 21:24 發表
1抽火埃 怨念已完
石川隊完成
我石川隊差隻火歐, 洗星空の神域多一個隊合..
另外就係想有多隻滿技火奶, 打雙火奶組合

後日アンケートダンジョン4, 目標係 3 隻滿技, 冇上限用石衝佢, 希望成功

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-4-30 22:29 發表
月供85粒石 盛惠$448
yen 平, 4 月係 418.96 姐