[電子電玩] [吹部P&D]齊齊玩轉珠RPG Puzzle & Dragons

5 月有 EVA crossover , 唔知絕對領域有幾勁呢 !!!!

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-4-30 15:19 發表
5抽
哈帝C...吸血魔
仲有隻阿雷斯, 火劍, 火焰魔像

火隊成型... 暗隊都成成地...
唔錯, 後日用盡方法都要打隻火奶返來呀!

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-4-30 19:38 發表
呢排做咩咁小石派
交開月費, 冇點在意派多定少左

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-4-30 21:24 發表
1抽火埃 怨念已完
石川隊完成
我石川隊差隻火歐, 洗星空の神域多一個隊合..
另外就係想有多隻滿技火奶, 打雙火奶組合

後日アンケートダンジョン4, 目標係 3 隻滿技, 冇上限用石衝佢, 希望成功

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-4-30 22:29 發表
月供85粒石 盛惠$448
yen 平, 4 月係 418.96 姐  

引用:
原帖由 福頭蛋撻 於 2013-5-1 00:16 發表
八抽5金
So lucky

冇兩倍下,真係會係咁食白果

我自己都係打一兩場,積少成多算

27 出 EVA 了, 重要好似 FF 咁抽..

好大獲

9 抽中木印收工 !

P&D 我已經無野想要了

引用:
原帖由 donaldfung 於 2013-5-18 19:50 發表

米王
全 monster list?
緊係唔係, 只係我覺得其他可有可無, 所以無求了..
但如果抽到都會開心既有火歐同暗天使咁囉

天使隊 - 欠 5 隻
魔神隊 - 欠 4 隻 , 得光惡魔
印度神 - 欠 4 隻 , 得木印神
羅馬神 - 欠 3 隻 , 得海王神, 戰女神
北歐神 - 欠 3 隻 , 得洛基, 雙子, 綠奧, 藍奧
埃及神 - 全齊
希臘神 - 全齊
日本神 - 全齊

其他既除左貼紙妹外都齊了

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-5-19 11:33 發表
wow 課金戰士
我好輕手姐, 配唔起這 title

900DL 後我都冇為抽野而課, 係今期想要木印先抽下咁..

現在都差唔多升滿晒主寵, 得閒打下 + 蛋放置 play 中

石川同宙斯滿技都唔急於一時, 慢慢玩算

平衡隊有木宙斯後會好勁

木印食左 32 隻先滿技

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件