[電子電玩] [吹部P&D]齊齊玩轉珠RPG Puzzle & Dragons

隻game 就執啊? 係咁圈石

5月30日23时         5月31日23时         111i.png 光届かぬ悪魔の巣
5月31日23时         6月01日23时         646i.png サタン降臨!
6月01日23时         6月02日23时         109i.png アンケートダンジョン
6月02日23时         6月03日23时         596i.png ヘラ·イース降臨!
6月03日23时         6月04日23时         087i.png ブレイカーズ
6月04日23时         6月05日23时         105i.png アンケートダンジョン2
6月05日23时         6月06日23时         565i.png 大泥棒参上!
6月06日23时         6月07日23时         228i.png ポリンの塔

引用:
原帖由 dx 於 2013-5-31 09:02 發表
吸血鬼入手:D
打上中下?
昨天打完都沒

引用:
原帖由 Evolution 於 2013-6-1 21:37 發表
無2倍梗係唔打
對上次2倍用180體力打左56隻
2倍 都冇比我
企鵝葵又不比我

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-6-1 21:41 發表

抽到出暗天為止, 冇理幾多石
暗天不知會點改技
5 回合一hit 都幾霸道

引用:
原帖由 無敵世麟 於 2013-6-2 13:39 發表

打得兩隻,仲要一技都升唔到.
反而火劍升爆左
我剛剛相反

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-6-2 21:57 發表

暗劍 2 號岩岩食左18隻搞掂

天元龍隊用
你都幾 lucky
我今日為左一技, 預支明/後日的兩石
食左10隻 先升

而家火暗雙爆

引用:
原帖由 dx 於 2013-6-2 22:30 發表
我打左7~8 round先得2隻....
我前後 2 wk 打左 5x 場

中左黎明...
EVA 13 + 暗印 +大天 似乎可以組成70萬大砲  team

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-6-3 21:43 發表

根本追不上
是新手追不上, 早一批一早爆LV
龍葵超難跌, 升不到 LV
倉又多怪

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-6-6 20:46 發表
石川 14 升 1
你準備幾多石比波利塔 ?

今日又係比1石, 就狂噴龍葵, 低B到佢....
成日望住0的石出野....

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-6-6 21:06 發表
波利塔我要打毒波...
99%唔會出比我...
捉隻暗波利打曜日超有用

今朝又不肯升技....

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-6-7 10:38 發表
大英雄 - 本來差 1 技, 食 3 升滿技
光玩具 - 本來差 2 技, 食 5 升滿技
蒼劍 - 本來差 1 技, 食 6 升 0 技
吸血鬼2號 - 新打返來, 食 5 升 0 技
水奶3號 - 新打返來, 食 9 升 4 技, 現差 1 技
泰坦3號 - 新打返來,  ...
你 2/3 隻咁食?
食成朝都冇升過

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-6-7 12:47 發表

一般 5 或 4,  差唔多滿就 2 3 囉
用洛基 +冥后過左超級 
大波利已進化

但 比左 5 隻洗珠大波利都沒升

今日用黎明 +新暗希 +光惡魔 +EVA 13 攞左超級水戰國返屋企...
果然血量好重要

惡魔 5cd 秒左不少下忍中忍