[軟件] 免費老正舊版 Adobe CS2

免費老正舊版 Adobe CS2

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

不過CS2 好像Vista 都冇官方支援
7就有問題
8更不用說

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013/1/7 20:06 發表
不過CS2 好像Vista 都冇官方支援
7就有問題
8更不用說
用到 @ Win 7 64bit
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-7 20:25 發表

CS2同CS6差N遠

仲D 出我公司慳番八千九百數啦(買左CS6.....)
輕輕鬆鬆鄧梓峰
pu你阿麼摩洛哥

引用:
原帖由 G544 於 2013-1-7 22:34 發表
如果公司就唔好慳哥少少啦
差好遠GA兩個版

頭先試左Windows 7行到Photoshop CS2

Good, download tmr

引用:
原帖由 G544 於 2013-1-7 22:34 發表
CS6 好用好多

唔洗錢又唔洗搵CRACK 幾好呀..
不過唔知食唔食到D3000 D RAW呢..
我貪佢個PDF PRO多D..READER 11會彈APP :O)

引用:
原帖由 G544 於 2013/1/7 22:34 發表
呢d 公司唔用得
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 toby 於 2013/1/7 23:48 發表
唔洗錢又唔洗搵CRACK 幾好呀..
不過唔知食唔食到D3000 D RAW呢..
我貪佢個PDF PRO多D..READER 11會彈APP :O)
我安左 Acobat Pro 8
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 XT 於 2013/1/7 23:29 發表

CS6 好用好多
正版 CS6 $$$$
正版唔駛錢 唔駛 Crack / Key Gen 唔怕無啦啦update 破左 lock 左唔比你用咁解

我DL 左大部份
不過只要 Photoshop CS2 + Acrobat PRO 8.0
Premerie Pro 唔識用
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-8 00:55 發表

正版 CS6 $$$$
正版唔駛錢 唔駛 Crack / Key Gen 唔怕無啦啦update 破左 lock 左唔比你用咁解

我DL 左大部份
不過只要 Photoshop CS2 + Acrobat PRO 8.0
Premerie Pro 唔識用 ...
時間緊要過 $
同埋都唔係正版
http://unwire.hk/2013/01/08/adobe-cs2-follow-up/news/

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-7 20:25 發表

咁我就冇問題
3DS FC: 1864-9606-5181
(Pokemon XY + MH4)