[軟件] FW: Adobe Creative Suite 6 HK$1,399

FW: Adobe Creative Suite 6 HK$1,399

唔知堅定流,等勇士試完話我知

HKEdOffer.com會員優惠
只需不足10%的價錢,可享有與商用版100%相同的功能。

Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium學生與教職員版本

HKEDOFFER.COM會員優惠價:HK$1,399

http://www.hkedoffer.com/cs/event/index.jsp

Viva la vida

學生與教職員版本 呢個唔出奇WO

回復 2# 的帖子

之前各 U 都有 student license offer, 但要full time student 先買得 ,而家咩人都買得

無乜意思,

自己玩自娛九成用老翻,
買得正版多數係商用或者收錢freelance…………

但教育版用作商用/賺錢,一樣犯法。

回復 4# 的帖子

無人爆真係無人知,員工見你有 license key 都估唔到會用 student license 。

佢搵次賣master collection得唔得既啫

引用:
原帖由 shirleyee 於 2013-1-10 11:36 發表
佢搵次賣master collection得唔得既啫
呢個可能性應該得1%

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-1-10 11:40 發表

呢個可能性應該得1%
那星〜要用aftereffect是常識吧

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2013-1-10 11:32 發表
無人爆真係無人知,員工見你有 license key 都估唔到會用 student license 。
無人會咁博。

引用:
原帖由 ccw 於 2013-1-10 13:18 發表

無人會咁博。
無錯。
用佢嘅理論的話,咁SME嘅Windows/Office可以用晒教育版了…………
再進一步,「唔爆無人知」,咁乾脆用老翻都得喇!

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-1-10 11:16 發表
無乜意思,

自己玩自娛九成用老翻,
買得正版多數係商用或者收錢freelance…………

但教育版用作商用/賺錢,一樣犯法。

自己玩,用開心版算。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

之前我同事去買CS6 間舖叫佢買教育版, 我即

好心做壞事
輕輕鬆鬆鄧梓峰
pu你阿麼摩洛哥