[智能電話] 買手機,有冇建議

買手機,有冇建議

始終都係睇住wp機
衣家掙扎緊一係lumia 920,一係lumia 620
如果買920,好大機會會用4g plan,人仔台,4780買機,無限plan $165
如果買620,衣家街只做2020,plan應該就用返人仔68蚊無限plan

平時唔點打機,o係街上網都少,咁其實買620係唔係都夠用

920啦~

620有卡加有電換,要64GB既話可以考慮。
不過3G最怕就係網路塞車,4G有佢用處。

620同820/920功能基本一樣,睇你要唔要HD Mon。
ロストックで風を攫うや思い出す

920 我可能幫你班到喎,有冇性趣

我認為而家WP8未夠成熟,920唔一定會俾到你一個更好體驗,要買旗舰機未係時候。

買部cheap 既620 頂住先
鐘意既先上920

引用:
原帖由 toby 於 2013-1-26 16:36 發表
920 我可能幫你班到喎,有冇性趣
920,我自己人仔台,只係4780,仲有得再平

Lumia 620  
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-1-27 01:28 發表
Lumia 620  
你都有興趣

我計劃四個月後換… 希望到時 WP8 support cardDAV,同埋中低階有其他更啱我口味嘅選擇
要求唔高,只係希望有 4" Mon + 非 MicroSIM
:)

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-1-27 08:53 發表
我計劃四個月後換… 希望到時 WP8 support cardDAV,同埋中低階有其他更啱我口味嘅選擇
要求唔高,只係希望有 4" Mon + 非 MicroSIM
我只係驚我部N73捱唔到炸,唔係我都想遲D換

920啦
個camera同個MON咁屈機

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-1-27 11:52 發表
920啦
個camera同個MON咁屈機
呢兩樣野我冇乜所謂

引用:
原帖由 符碌 於 2013-1-27 11:57 AM 發表

呢兩樣野我冇乜所謂
application???

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-1-27 12:02 發表

application???
其實我只係預用黎上下網睇下書同人聯絡下多,APPS o個d又唔清楚