[智能電話] 買手機,有冇建議

引用:
原帖由 符碌 於 2013-1-27 12:03 發表

其實我只係預用黎上下網睇下書同人聯絡下多,APPS o個d又唔清楚
咁的話620已經好夠,
920好就好在有埋4G support

無得換電既電話真係少左D野=[

引用:
原帖由 GordonFreeman 於 2013-1-27 17:32 發表
提一提,就算有得換電,
以620的設計,要拆後蓋好唔方便,
而且我相信拆得多會好鬆………

引用:
原帖由 ccw 於 2013-1-27 06:02 PM 發表

提一提,就算有得換電,
有個怪現像
就算舊電用得耐,d人會話冇得換電
有得換個陣又話舊電廢
冇以問題個陣又話點點點

ps,唔係話你

引用:
原帖由 GordonFreeman 於 2013-1-27 17:32 發表
620有得換的

引用:
原帖由 ccw 於 2013-1-27 17:20 發表

咁的話620已經好夠,
920好就好在有埋4G support
到底多唔多apps係要用到1g ram咁多
我預部電話兩年一換,唔諗住打機的

引用:
原帖由 ccw 於 2013-1-27 18:02 發表

提一提,就算有得換電,
我打算用尿袋的

計下數
920 + 4g plan 2年= $8380
920 + 3g plan 2年= $6700
620 + 3g plan 2年= $3940

差好遠

引用:
原帖由 符碌 於 2013-1-28 02:24 發表

我打算用尿袋的
我部Trophy得1300mAh都輕鬆過ㄧ日,620應該都得。
不過WP8個定位好似超食電,唔知係咪錯覺。
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 2013-1-28 03:20 AM 發表

我部Trophy得1300mAh都輕鬆過ㄧ日,620應該都得。
我有部710,2G
最多係一日一電
所以620應該係耐用過710(620係S4,28nm CPU,710係s2,45nm)

引用:
原帖由 Henry 於 2013-1-28 03:20 發表

甚至係有bug, 用左一次就食足半日。

支持你喔,睇下学习粤语

認真, 用得NOKIA 機唔好買內置電的機種.

有幾勁都好. 千其唔好買.

信不信由你

引用:
就算係TAB..內置電有D"問題" 係冇得解決

引用:
原帖由 zaha 於 2013-1-30 00:16 發表
認真, 用得NOKIA 機唔好買內置電的機種.

有幾勁都好. 千其唔好買.

信不信由你
唔係掛!
香港已經完了!
http://www.no3b.net