[智能電話] xperia tx 多唔多伏

xperia tx 多唔多伏

Sony 情人節"special" $7477 兩部。
可能同女朋友一人一部
Btw 3500-4000 呢個位有冇好介紹?

v la

等Z跌價啦,依家d機不停咁出新款,出完一排好快跌價。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

TX: 新貨全部係差Mon
V: 差Mon+ Random Reboot + Random Freeze

...........
咁大鑊?
Sony 機唔係係android 入面比較ok 嘅咩?
而家用samsung 用到有d 火

引用:
原帖由 rickywk 於 2013-1-26 23:04 發表
TX: 新貨全部係差Mon
V: 差Mon+ Random Reboot + Random Freeze
間間廠都係奸商

Nexus 4 呢?
3900 係咪最低價?

引用:
原帖由 micmicll 於 26-1-2013 11:08 PM 發表
...........
咁大鑊?
沒有最差,只有更差。

D 人唔係話日本仔 D 好野留返畀自己人用架咩?

引用:
原帖由 micmicll 於 2013-1-26 23:08 發表
...........
咁大鑊?
你唔係個堆硬件控根本就冇問題..睇得上眼就得啦..日日拍埋第二部機同人比較咩

引用:
原帖由 toby 於 2013-1-26 23:30 發表

你唔係個堆硬件控根本就冇問題..睇得上眼就得啦..日日拍埋第二部機同人比較咩
我同女友係Sony showroom 睇過都唔覺有咩問題
但一上網search 就個個都話反白mon

引用:
原帖由 micmicll 於 2013-1-26 23:36 發表

我同女友係Sony showroom 睇過都唔覺有咩問題
但一上網search 就個個都話反白mon
有班人係ON_嫁,最緊要自己覺唔覺嫁姐
而家自己睇定佢地睇姐:O)
成堆人都話IPAD MINI粒粒MON,邊部有粒粒MON啦,我就冇顯微眼啦,自己接受到咪得囉

TX個sw無乜事係個mon...
V就軟硬都有D問題

引用:
原帖由 toby 於 26-1-2013 11:41 PM 發表

成堆人都話IPAD MINI粒粒MON,邊部有粒粒MON啦,我就冇顯微眼啦,自己接受到咪得囉

引用:
原帖由 toby 於 2013-1-26 23:41 發表

外國xda都因為A B Mon插到上天