[電子電玩] [SimCity 5] 又要罵又要玩...

引用:
原帖由 rickycheng 於 2013/3/5 23:00 發表

開region set 私人=單機...
無得自己幾時 Save
QC 唔好買 , 玩 SC4 算啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

PKKW 斷線
起左 成個鐘既城 咁就無左SAVE

妖!!!!!!!!!!!!!
都話 Cloud 乜鬼野唔好架啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-6 02:30 發表

PKKW 斷線
起左 成個鐘既城 咁就無左SAVE

妖!!!!!!!!!!!!!
都話 Cloud 乜鬼野唔好架啦
斷線唔係都有得save?

引用:
原帖由 siupy 於 2013/3/6 02:42 發表

斷線唔係都有得save?
我入翻去變翻空地 = 我無起過咁
妖!
天然系長髮眼鏡娘 最高

load 左幾次
終於入到去

拿拿聲cap 圖留念 唔知佢又幾時死過
話口未完 玩左2分鐘就話

Save 有問題,  popup 擋左唔比你玩話幫你 "repair" 喎
無任何其他選擇下 只能出回 Main Menu

之後 係 Main Menu 試圖入翻去啦

"Roll Back" / " Abandon" ...........
即係點 ? Roll back 我又唔知你幾耐之前 Sync 過, 又由頭起過 ??
Abandon 唔駛講都知 係 Cut J 重練

妖你死 EA 廢系統用乜鬼野雲save , 成舊雲!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

如果你係 SC4 fan
我不建議你買新版 SimCity

淨係一舊雲 Game save 系統已經
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-6 03:09 發表
load 左幾次
終於入到去

Save 有問題,  popup 擋左唔比你玩話幫你 "repair" 喎

之後 係 Main Menu 試圖入翻去 ...
server大塞車,無計

送比我玩啦DOM

大熱game頭一星期會死server同有lag問題要等改善是常識吧

唔洗搞到自己咁興啦,嘻

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-6 03:11 發表
如果你係 SC4 fan
我不建議你買新版 SimCity

淨係一舊雲 Game save 系統已經
玩SC4
不如玩cities XL
btw 新版simcity設計方向唔同
唔好再諗以前果套

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-6 03:09 發表
load 左幾次
終於入到去

之後 係 Main Menu 試圖入翻去 ...
咁快咁多人既..
地圖真係幾細,我已經得番4份1位..唔知起乜好
佢成日話唔夠人..
但d樓又唔識走去高密度

Just wait for Asia server la

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-6 09:40 發表
Just wait for Asia server la
係咪會有先得嫁,ea

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-6 09:11 發表

咁快咁多人既..
地圖真係幾細,我已經得番4份1位..唔知起乜好
佢成日話唔夠人..
但d樓又唔識走去高密度
條路要改去高密度
D樓先會變高密度

引用:
原帖由 siupy 於 2013-3-6 10:28 發表