[相機攝影] 大家有冇用電子防潮箱, 定係...

其實電子防潮箱邊樹買先至至抵? 我見咁大舊無理由去淘...

引用:
原帖由 tamalemon 於 2-7-2013 12:28 PM 發表
其實電子防潮箱邊樹買先至至抵? 我見咁大舊無理由去淘...
果時 d 人好多都話去鴨寮街瑩記買喎。

引用:
原帖由 lorym 於 2013-7-2 13:04 發表

果時 d 人好多都話去鴨寮街瑩記買喎。
thanks,

即係自己帶架車仔去ssp拉番屋企?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2-7-2013 01:19 PM 發表

thanks,

即係自己帶架車仔去ssp拉番屋企?
通常哩 D 情況............我更係蛇出去兼用公司車啦。

引用:
原帖由 lorym 於 2013-7-2 13:33 發表

通常哩 D 情況............我更係蛇出去兼用公司車啦。

我冇公司車用點好...

其實唔係有支小白既話, 真係唔需要咁大

for 1 cam, get a "Red A" box + 防潮珠 ok?

引用:
原帖由 bebird 於 2013-7-2 14:29 發表
for 1 cam, get a "Red A" box + 防潮珠 ok?
大d果D紅A 密封式防潮箱本身已兩百幾

中型只勉強夠於一架slr 連kit lense, 同一支中型外閃。 連filter都放唔入, 因為要留位比防潮珠

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-7-1 18:35 發表

你個幾大 賣幾銀 插頭咩腳
惠通DHC40
三腳插,鴨街瑩記買
http://www.gd-huitong.com/product_view.asp?id=202

引用:
原帖由 siupy 於 2013-7-5 12:02 發表

惠通DHC40
三腳插,鴨街瑩記買
http://www.gd-huitong.com/product_view.asp?id=202
你想放HOW MUCH

引用:
原帖由 lorym 於 2013-7-2 13:33 發表

幫我蛇個番來,我去你樓下拎

我諗著第時買個大D
可以放下野食
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
doo..m = =

我暫時冇用, 放係書櫃 + 抽濕用品頂住

引用:
原帖由 toby 於 7-7-2013 12:38 AM 發表

幫我蛇個番來,我去你樓下拎

你放工唔順路車過去鴨記睇睇?

點解呢D野明明珠海出 但好似唔多覺珠海有