[相機攝影] EOS-M 減價?

EOS-M 減價?

http://pcm.my-magazine.me/main/news/view/3868

Canon剛宣布EOS M減價,減幅不算大,不過由現在到4月30日買EOS M在網上登記保用,可免費獲贈原廠電池 LP-E12 及頸帶 EM-E1(紅、啡、白或黑任擇一款)總值達 HK$910。

EOS M 標準變焦鏡套裝
(連EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM鏡頭):
新建議零售價 HK$5,480(原價 HK$5,980)

EOS M 定焦鏡連鏡頭轉接器套裝
(連EF-M 22mm f/2 STM鏡頭及鏡頭轉接器EF-EOS M):
新建議零售價 HK$5,980(原價 HK$6,480)

EOS M 雙鏡連閃燈套裝
(連EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM鏡頭、
EF-M 22mm f/2 STM鏡頭及Speedlite 90EX閃光燈):
新建議零售價 HK$6,780(原價 HK$7,280)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

有新野出
doo..m = =

雖然我都係用EF 但唔會買M 除非細多 20%

搵鬼買

Panashop GF3 雙鏡套裝 3千有找

再平多2000 就差唔多

引用:
原帖由 註冊 於 2013/3/13 01:01 發表
Really

引用:
原帖由 註冊 於 2013-3-13 01:01 發表
抵唔抵?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013/3/13 10:47 發表

抵唔抵?
抵玩啦
雖然唔鍾意 GF3 個樣
但係淨係  兩支鏡夠玩一般情況

抵過你買部 DC
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

老媽子就生日  
真係$3K 有找既話 我買部 GF3  Twin Lens Kit 比佢用

可以 Share 埋我d 小鏡用
天然系長髮眼鏡娘 最高

Price.com.hk

Panashop   $2,980     行貨    Posted : 2013-03-11        
送原廠機套,多一粒原廠電池。雙鏡套裝,粉紅色或紅色。 <--------- arm 晒老媽子
我對此報價有異議
報價來源: ericxian
天然系長髮眼鏡娘 最高

冇呃你的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-13 19:30 發表

抵玩啦
雖然唔鍾意 GF3 個樣
但係淨係  兩支鏡夠玩一般情況

抵過你買部 DC
係米真係咁正?

正好有瘋閘卷,考慮點洗好

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-13 19:33 發表
Price.com.hk

Panashop   $2,980     行貨    Posted : 2013-03-11        
送原廠機套,多一粒原廠電池。雙鏡套裝,粉紅色或紅色。  
我剛剛先係地鐵廣告見到olypus zx-10,考慮佢定zx-2好

原本一直考慮sony hx-20/30,後來有人話nikon有仲好的机款,搞到頭都大埋

唔識揀了

真係pana好D?

nikon