[相機攝影] EOS-M 減價?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-3-27 09:36 發表

但nex配乜鏡?

上次睇索你相機時, 流傳菜頭鏡生野, 點算好?
保存得好就唔會有事GA啦...

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-3-27 10:00 發表

保存得好就唔會有事GA啦...
我都以為係咁, 點知果時潮流興EPL2/3同nex 7時我去睇相機, 有人話放係酒櫃款防潮箱d菜鏡照生"爺菜花", 赫鬼死

恆生做緊A57特價
連鏡 $4390
應該買呢部

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-3-27 12:31 發表
恆生做緊A57特價
連鏡 $4390
應該買呢部
好野黎?

一拜先

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-3-27 12:33 發表

好野黎?

一拜先
中級單反,入門價錢
原價body都要5000幾,不過唔知有冇伏

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-3-27 12:42 發表

中級單反,入門價錢
原價body都要5000幾,不過唔知有冇伏
借問聲, 算唔算D5200 / 650D同級?

其實…我乜都唔識

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-3-27 09:05 發表

好似貴過4千

可唔可以單買機身? Sonystyle唔見有...
你想單買機身..其實5r單機價係得的..你買個16-50set裝再放左支16-50 就平過4k了..
支16-50放到1.4-1.5k.. 最平set好似$5300@星際

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-3-27 09:36 發表

但nex配乜鏡?

上次睇索你相機時, 流傳菜頭鏡生野, 點算好?
3N係F3 既後代..F3可以不諗..5R 係3N 既高一個grade..5R個mon靚d..有IR..有wifi
其實3N你都可以入左佢放左支鏡..咁你部機3k左右..
鏡頭其實入門用..佢支16-50都好夠..睇你影咩..
初入門就影相係人就個鏡頭..唔好諗支鏡影唔到咩..應該係你要學習呢支鏡係點..點去配合佢就影到..
到你覺得鏡頭唔夠你至諗其他range鏡頭吧.

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-3-27 12:31 發表
恆生做緊A57特價
連鏡 $4390
應該買呢部
咩鏡..?A57好機黎~!

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-3-27 13:15 發表

借問聲, 算唔算D5200 / 650D同級?
是..同級的~

引用:
原帖由 siuba 於 2013/3/26 16:09 發表

用熟左好好用的..
Sorry, changed to M4/3

引用:
原帖由 bondleung 於 2013/3/27 12:31 發表
恆生做緊A57特價
連鏡 $4390
應該買呢部
Link ?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 siuba 於 2013/3/27 15:03 發表

咩鏡..?A57好機黎~!
http://www.price.com.hk/product.php?p=138684
百老匯
$4,390 行貨價格
連 18-55 鏡頭套裝,必須以恒生信用卡付款。
送 16G SD card,LCD 貼,SONY 相機袋。
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-27 22:01 發表

http://www.price.com.hk/product.php?p=138684
百老匯
$4,390 行貨價格
連 18-55 鏡頭套裝,必須以恒生信用卡付款。
送 16G SD card,LCD 貼,SONY 相機袋。 ...
不過原來A58都就出
連18-55 , $4790
http://www.dcfever.com/cameras/readreview.php?id=7903