[智能電話] 純比較 sony z 同呢部 new one 邊部好 d 呀?

引用:
原帖由 poonyc 於 26-3-2013 01:56 PM 發表

咁小米呢~
我咪搵我部小米同佢部Z比囉。

引用:
原帖由 lorym 於 2013-3-26 13:58 發表

我咪搵我部小米同佢部Z比囉。
結果呢

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-3-26 13:56 發表

想當年紅外線傳DATA 好先進架~

當年, 一beam 傳情

引用:
原帖由 x2357 於 26-3-2013 02:04 PM 發表

結果呢
IPS 點會變色喎。

引用:
原帖由 ivan15 於 26-3-2013 02:08 PM 發表

當年, 一beam 傳情
咁你有冇傳過情?

引用:
原帖由 lorym 於 2013-3-26 14:14 發表

咁你有冇傳過情?
想當年大把女同學仔圍繞住我一齊玩Palm 啦
想當年已經不停玩緊 Bejeweled

但往事只能回味

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-26 12:21 發表
睇你有冇特定需要。

例如你要防水,根本就無得揀…………
任何機都可以加防水塗層
:)

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-3-26 14:52 發表

任何機都可以加防水塗層
但所有的接口 (如usb, hdmi, 耳機孔) 如何做防水...?

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-3-26 14:56 發表

但所有的接口 (如usb, hdmi, 耳機孔) 如何做防水...?
http://www.lqpasia.com/zh/faq/
Liquipel™防水塗層會否影響耳機插孔、充電端口或揚聲器的質數?

Liquipel™塗層滲透到整部電子產品中,所以不論內部和外部,如耳機插孔,充電接口和揚聲器都會受到保護。我們的技術不會影響性能,揚聲器質數或電子產品的功能,因為Liquipel™防水塗層比人的頭髮還纖細1000倍,在分子層面跟你的電子產品連成一體。若有直接連接,如連接耳機或充電器,非導電的納米塗層能不會影響電流流動。換句話說,你能像以前一樣使用你的電子產品,能為電子產品充電,使用耳機,以Micro USB傳輸數據,放入SIM卡,並使用你的喇叭。

防水機反而一定要蓋好所有位先得喎

引用:
原帖由 hamu278 於 26-3-2013 03:00 PM 發表

http://www.lqpasia.com/zh/faq/
Liquipel™防水塗層會否影響耳機插孔、充電端口或揚聲器的質數?

Liquipel™塗層滲透到整部電子產品中,所以不論內部和外部,如耳機插孔,充電接口和揚聲器都會受到保護。我們的技術不會影響性能,揚聲器質數或電子產品的功能,因為Liquipel™防水塗層比人的頭髮還纖細1000倍,在分子層面跟你的電子產品連成一體。若有直接連接,如連接耳機或充電器,非導電的納米塗層能不會影響電流流動。換句話說,你能像以前一樣使用你的電子產品,能為電子產品充電,使用耳機,以Micro USB傳輸數據,放入SIM卡,並使用你的喇叭。

防水機反而一定要蓋好所有位先得喎   
但如果因入水而壞機佢又唔負責呢!

免責聲明: Liquipel™防水塗層為預防性的塗層,旨在幫助遇到沾上液體的意外下保護你的電子產品,但我們不會承擔因為沾水而損壞的任何責任。Liquipel™不建議讓你的電子產品接觸任何液體。

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-3-26 15:00 發表

Liquipel™塗層滲透到整部電子產品中,所以不論內部和外部,如耳機插孔,充電接口和揚聲器都會受到保護。我們的技術不會 ...
加o左呢個塗層, 相關代理有權唔保該產品喎
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 lorym 於 2013-3-26 15:10 發表

但如果因入水而壞機佢又唔負責呢!

免責聲明: Liquipel™防水塗層為預防性的塗層,旨在幫助遇到沾上液體的意外下保護你的電子產品,但我們不會承擔因為沾水而損壞的任何責任。Liquipel™不建議讓你的電子產品接觸 ...
好正常,不過罪大滔天一樣可以話你人為損壞

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-3-26 15:17 發表

係所有防水機都係咁

引用:
原帖由 hamu278 於 26-3-2013 03:17 PM 發表

乜會好似泡菜咁賤架咩?

引用:
原帖由 ivan15 於 26-3-2013 03:20 PM 發表

係所有防水機都係咁