[相機攝影] 60D

60D

参考価格:         ¥ 138,000
価格:         ¥ 65,084 通常配送無料 詳細
OFF:         ¥ 72,916 (53%)

唔要鏡平 1萬

引用:
原帖由 lctang 於 2013-4-10 15:03 發表

参考価格:         ¥ 138,000
価格:         ¥ 65,084 通常配送無料 詳細
OFF:         ¥ 72,916 (53%)

唔要鏡平 1萬
折番港紙五千多d ja wor~!
(只要將日yen 扣番兩個位, 就已經係美金價錢 )

唔錯

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-4-10 15:06 發表

折番港紙五千多d ja wor~!
(只要將日yen 扣番兩個位, 就已經係美金價錢 )
唔抵, 60D feature好out. 買部700D或650D算.

引用:
原帖由 sniperX 於 2013-4-10 15:25 發表

唔抵, 60D feature好out. 買部700D或650D算.
唔同 grade  

引用:
原帖由 sniperX 於 2013-4-10 15:25 發表

手感,用料, 飛輪
x0D 同xx0D 根本唔同班

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-4-10 16:18 發表

手感,用料, 飛輪

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-4-10 16:18 發表

手感,用料, 飛輪
自從50D 之後我已經無視左X0D 既存在...
膠機, SD CARD 完全係將下流野上放 ....
對我黎講只有用CF Card 同金屬機身先講得上係

引用:

手感,用料, 飛輪
你上showroon試下60D同650D就明我講咩. 60D除咗雙輪同手柄, 其他大部份係輸俾700D/650D.

引用:
原帖由 sniperX 於 2013-4-10 16:59 發表

你上showroon試下60D同650D就明我講咩. 60D除咗雙輪同手柄, 其他大部份係輸俾700D/650D.

但如果你叫我買XX0D , 我情願繼續玩我既無反就算

引用:
原帖由 孔明 於 2013-4-10 16:49 發表

自從50D 之後我已經無視左X0D 既存在...
膠機, SD CARD 完全係將下流野上放 ....
對我黎講只有用CF Card 同金屬機身先講得上係
咁你快上1仔, 或者5D Mk III

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-4-10 17:24 發表

咁你快上1仔, 或者5D Mk III
唔想再拎咁重型既器材出去影相
下一步等NEX-9 (無反FF)

引用:
原帖由 sniperX 於 2013-4-10 16:59 發表

買Canon 做乜,功能廢,性能廢,sensor廢

買Pentax 同 Sony 好過

一個比大OVF你,一個機身功能多又好玩實用
防5毛登陸,天滅中共,九評共產黨,香港獨立,西藏獨立,台灣獨立,法輪大法好

引用:
原帖由 dellasus 於 2013-4-10 20:18 發表

買Canon 做乜,功能廢,性能廢,sensor廢

買Pentax 同 Sony 好過

一個比大OVF你,一個機身功能多又好玩實用
Pentax , 我用canon 都永不錄用佢
iso 唔得, white balance 唔得, 用既人又少, 而且俾我再選, 我情願買canon 450D 都唔會走去買K100DS

引用:

手感,用料, 飛輪
60D 同 650D 唔計ISO同AWB , 差唔多無分別
大家都係9點十字, 反mon, 膠身膠快門