[軟件] firefox自設個pdf reader很差

firefox自設個pdf reader很差

一係就開出泥冇字
一係繁體字變晒簡體字
得少量PDF係正常睇到

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-4-15 00:39 發表
一係就開出泥冇字
一係繁體字變晒簡體字
得少量PDF係正常睇到

用 Foxit 好過佢
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-4-15 01:32 發表
用 Foxit 好過佢
我想轉返用adobe哥個慢D
但唔知點轉

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-4-15 01:54 發表

我想轉返用adobe哥個慢D
但唔知點轉

https://support.mozilla.org/zh-T ... 1%E8%AE%80%E5%99%A8

送的野一向無好
doo..m = =

我決定放棄FF轉Chrome了

一路鬧.............一路用。

引用:
原帖由 isar 於 2013-4-15 07:57 發表
我決定放棄FF轉Chrome了
很好
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2013-4-15 08:11 發表

很好
我唔想的
越更新越慢,PDF reader 垃圾

引用:
原帖由 isar 於 2013-4-15 08:12 發表

我唔想的
Disable the discussion board upload feature!

引用:
原帖由 isar 於 2013-4-15 08:12 發表

我唔想的
好多軟件都系愈新愈衰,.,.,.
ttplayer 又系,.,..
doo..m = =

Dunno why they update more and become the NetScape again

引用:
原帖由 jackli 於 2013-4-15 09:10 發表

好多軟件都系愈新愈衰,.,.,.
ttplayer 又系,.,..
用舊版FF (Namoroka版 3.6.9)
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013/4/15 13:28 發表

用舊版FF (Namoroka版 3.6.9)
我覺得 Firefox 4.0 同之前既版本比較好用
依家新版 係咁亂改又改介面又整到好唔穩定  
已經停左唔再用 普通版 Firefox (成日自己update 完之後D Extension 用唔到)
轉左用 ESR 版
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴