[智能電話] 最後買左 LG F5 LTE

KT
引用:
原帖由 ngotto 於 2013/4/21 22:08 發表

新世界$19xx
Kwun Tong shop $1998

Why I need Dual SIM becoz its work related
and for contract I am using it anyway

The only problem worries me is
- RAM 768MB is not enough as it run ICS (Android 4.x)
- no keyboard

有冇news LG L3-2幾時出???

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-4-22 12:32 發表
有冇news LG L3-2幾時出???
出左啦

今日部公司電話打左柴, 終於走左去買
喺豐澤出連3 Mobile SIM 出, 簽左$148+12
機:$2448
跟1張16GB +保護貼
再跟1張32GB MicroSD+SD card reader  同外置電 (2.1A + 1A) [上台禮品+因為本身同我講話唔使加$12隧道費, 原來之後又要, 故此送多左張畀我)

唔出L9
L7 II 真係得個DUAL SIM 係羸L9 ja wor

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-4-22 17:24 發表
唔出L9
L7 II 真係得個DUAL SIM 係羸L9 ja wor
唔需要太大部機
同埋只係要佢個Dual SIM, 加埋有IPS Mon同Android ,公司機夠用了

一定要刁就無得選

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-4-22 16:30 發表

出左啦
唔係L3-2 DUAL

係L3-2 呵 出左咩?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-4-22 23:57 發表

唔係L3-2 DUAL

係L3-2 呵 出左咩?
搞錯左.

最後問完一大輪都係無錢買
老媽隻mon 食左 $1200
賠錢又唔見幾舊水 

算了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-4-23 20:33 發表
最後問完一大輪都係無錢買
老媽隻mon 食左 $1200
賠錢又唔見幾舊水 

算了

what happened ?

Android 機係咪用半年就開始傻架......部 Moto 今日突然跌charge 跌到 5%
(最奇怪既 原裝電, 我乜都無做 淨係關機)

之前部 LG P500 又係一年左右個 OS 開始傻
我唔想玩半年又要換電話呀
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

忍多一個月 回下財再考慮
不過應該會睇 1GB RAM 機...
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-4-29 23:53 發表
Android 機係咪用半年就開始傻架......部 Moto 今日突然跌charge 跌到 5%
(最奇怪既 原裝電, 我乜都無做 淨係關機)

之前部 LG P500 又係一年左右個 OS 開始傻
我唔想玩半年又要換電話呀 ...
係粒電玩完 , 唔關android事