[智能電話] 最後買左 LG F5 LTE

引用:
原帖由 toby 於 2013/4/30 14:31 發表

老豆買左中興v987
乜你驚得咁多咩?定係你係孫中山
唔好諗平d機啦..伏完一次唔夠咩..貴小小耐用d啦
平靚正整部nexus 4囉
Nexus 4 is $3,398

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013/4/30 16:24 發表

一伱等下啦
照計LG好跌得
I dont like non-replaceable battery

引用:
原帖由 hamu278 於 2013/4/30 16:10 發表
dom 姐個 budget 同我幾接近,不過要求有唔同
Maybe will go for LG F5 LTE but I dont use 4G
I want MORE RAM just for the sake of damn Android crappy OS

引用:
原帖由 ivan15 於 2013/4/30 19:02 發表

F5都係1g ram
1GB is better than 768MB
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 符碌 於 2013/5/1 01:20 發表

點解唔諗下小米 魅族 華為?
唔買大陸牌子
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 ivan15 於 2013/4/30 13:36 發表

$2098 4.7吋大mon
拿過上手試
太大唔arm 手型

部 SP 試過機幾好 (Demo)
係衰無得換電
天然系長髮眼鏡娘 最高

但係部小米2S 又arm 晒我要求既Spec
頂, 最衰係大陸機

$2.5K 又有 2GB RAM 又 Quad Core (雖然係 Android 都用唔盡)
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 ngotto 於 2013/5/1 10:37 發表

F5 lor,可惜cam 得5M
But with I get L7 II I can save carry extra phone
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 alanhi 於 2013/5/1 11:08 發表
lenovo a820
如果係既 話 我買小米2S 啦
講真
天然系長髮眼鏡娘 最高

In the end bought F5 LTE
1GB RAM better be safe

最後買左 F5 LTE
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 ivan15 於 2013/5/2 20:48 發表
Welcome to LG family
我之前都係的
LG P500

部機神神地之後 比 Blackbird Root
依家重係佢度 (?)
天然系長髮眼鏡娘 最高

新機 新問題
開住 Energy Saver mode 過夜會 一睡不起
天然系長髮眼鏡娘 最高

開住 3G 由 11AM 玩到 3PM 電淨下 65%
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bluesky 於 2013/5/4 12:06 發表

咁似Z 問題既
The phone remain off even after I disable battery saver and leave it on overnight