[智能電話] LG OG Pro will sell in HK

引用:
原帖由 於 2013-5-7 17:37 發表

http://www.91m.com.tw/thread-193016-1-1.html

電池使用時間對照

在電池壽命測試中,我們主要從3G網路、瀏覽網頁和觀看影片三個方面入手,然後再把這些成績加上基本待機時間,給出一個大概的使用時間。值得一提的是 ...
即係唔好期望OG Pro 有NOTE 2 咁長氣啦

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-5-7 18:24 發表

若碌2
4分3使用時間

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-5-7 06:24 PM 發表

note2個mon起粒粒,而且會燒印
俾我就揀og pro,起馬個mon秒殺shamedung先

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-5-7 18:38 發表

note2個mon起粒粒,而且會燒印
俾我就揀og pro,起馬個mon秒殺shamedung先
note 2個mon真係好唔掂
係mtr成日見人睇片
d反應時間慢到肉眼都睇得出

引用:
原帖由 bebird 於 2013-5-7 13:01 發表
http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=8196

小馬馬
A860吸引D………

回復 50# 小馬馬 的帖子

當無resell value 就A860
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-5-7 18:58 發表
當無resell value 就A860
無錯,
唔係無二手價的話,我可能換左了………

回復 52# 小馬馬 的帖子

我部padfone2 打算操到佢死果一刻...
願燈力與我常在

引用:
原帖由 小馬馬 於 7/5/2013 18:56 發表

A860吸引D………
有咩好 (compare with G Pro)? Exclude 5.9" mon

引用:
原帖由 bebird 於 2013-5-7 19:07 發表

有咩好 (compare with G Pro)? Exclude 5.9" mon
單係個5.9" full HD mon已經夠殺,
粒U慢少少無乜所謂(within 20%)

Vega唔係完全冇既,放No.1應該有d傻仔會接,不過,價就一定低d。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-5-7 19:03 發表
我部padfone2 打算操到佢死果一刻...
我部機個OS柴部機都未柴
恐怕你有排等

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-5-7 22:38 發表

我部機個OS柴部機都未柴
恐怕你有排等
死電應該唔難

引用:
原帖由 tat0801 於 2013-5-7 22:47 發表

死電應該唔難
你學dom dom多d做壓力測試,或者可以早日心願達成。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-5-7 07:18 PM 發表
Vega唔係完全冇既,放No.1應該有d傻仔會接,不過,價就一定低d。
其實LG同VEGA都應該冇咩二手價值..