[智能電話] S3Mini 定Xperia L?

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-9 14:48 發表

啲所謂行貨嘅 CS 有等於冇
心照啦
(我唔講啦, 廢事又話反咩咩 )

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-9 14:22 發表

Sony 喺 Play Store 有個 apps,裝咗就可以用,所以應該冇所謂...
原本見到 Xperia V 個價,有少少心動,可惜睡死…
SP/Z/L/NEOL 有冇E個問題?

我只知SAMSUNG 有SAMSUNG STORE

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-5-9 16:14 發表

SP/Z/L/NEOL 有冇E個問題?

我只知SAMSUNG 有SAMSUNG STORE
Z 要問小馬哥,好似冇呢個問題
NEO L 過晒氣...
SP 同 L 新機,未知有冇事,但好似唔多覺有人講,應該冇呢個問題
:)

Z 用家路過, 暫時未出現睡死問題
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

Xperia L啦
IPS mon(今次冇反白),camera應該都唔錯

shamedung d機麻麻地

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-5-9 18:56 發表
Xperia L啦
IPS mon(今次冇反白),camera應該都唔錯

shamedung d機麻麻地
Xperia L TFT mon 嚟
:)

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-5-9 13:27 發表
先唔睇品牌, 都係 Xperia L 強
因為新出, mon 大D, 鏡頭好D
仲要平D, 兔仔出機$2198
4.3" mon
我買小米唔好

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-9 07:02 PM 發表

其實嘜鬼IPS其實即係TFT LCD
sony唔知點解佢唔會講係邊種mon

XL係IPS嘅結論係經過實機驗證先會咁講

其實 IPS 係一隻mon 的名稱還是一個標準..?

引用:
原帖由 ivan15 於 9/5/2013 08:23 PM 發表
其實 IPS 係一隻mon 的名稱還是一個標準..?
IPS係TFT入面既一種技術,而IPS又有好多種,有E-IPS,AH-IPS等,最高級就係LG既AH-IPS,姐係OG用緊既TrueHD IPS+

引用:
原帖由 hamu278 於 9/5/2013 07:02 PM 發表

SONY一定全部係用TFT TN panel

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2013-5-9 09:08 PM 發表

SONY一定全部係用TFT TN panel
我想講唔係

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2013-5-9 21:06 發表

IPS係TFT入面既一種技術,而IPS又有好多種,有E-IPS,AH-IPS等,最高級就係LG既AH-IPS,姐係OG用緊既TrueHD IPS+
請問點部機的IPS 邊隻?
小弟用緊的L9 又係邊隻IPS 呢?

引用:
原帖由 kevinyuri 於 9/5/2013 09:18 PM 發表

我想講唔係
日本版例外

引用:
原帖由 ivan15 於 9/5/2013 10:32 PM 發表

請問點部機的IPS 邊隻?
小弟用緊的L9 又係邊隻IPS 呢?
呢個我都唔清楚,得LG知