[智能電話] S3Mini 定Xperia L?

先唔睇品牌, 都係 Xperia L 強
因為新出, mon 大D, 鏡頭好D
仲要平D, 兔仔出機$2198

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-9 13:32 發表
如果睇牌子,其實我兩個都冇乜信心
Sony 近期啲機都幾多小毛病...
平價嘅 Xperia U、J 身邊有用家,堅係伏
Xperia V 就睡死...
DOM 姐部L豬都係一瞓不起

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-9 13:52 發表

但後尾見到 ASUS Padfone 2 $3100 左右有行貨,唔知好唔好  (不過唔買埋 Station 會唔會好怪?  )
唔怪, 因為TAT 神都係只買機冇買STATION
如果細D 都接受到, 小米2S

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-9 14:17 發表

小米個 UI 好吸引,不過我想要 NFC,玩 Sony 嗰隻 one-touch 配對
(雖然好似冇乜用 )
咁用番sony 機會唔會好d?

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-9 14:33 發表
原來 Nexus 4 16GB 水 $3000 有找! 行貨貴四舊水左右
水真係冇興趣

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-9 14:48 發表

啲所謂行貨嘅 CS 有等於冇
心照啦
(我唔講啦, 廢事又話反咩咩 )

其實 IPS 係一隻mon 的名稱還是一個標準..?

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2013-5-9 21:06 發表

IPS係TFT入面既一種技術,而IPS又有好多種,有E-IPS,AH-IPS等,最高級就係LG既AH-IPS,姐係OG用緊既TrueHD IPS+
請問點部機的IPS 邊隻?
小弟用緊的L9 又係邊隻IPS 呢?

引用:
原帖由 dannyboy 於 2013-5-9 23:02 發表

總之IPS就得啦..
唔係TN自我防窺..
如果唔係部舊機壞得咁急
我都想買Xperia L

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-10 08:02 發表

始終有 Sony + 反泡情意結?
我認我膚淺

尋日落門市睇Xerpia L
渣手都ok, 但只有dummy 機
佢想睇過真機先出手

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2013-5-10 11:51 發表

係都sp喇
手機一向投資唔多