[硬件] Asus F2A85-M2

Asus F2A85-M2

A85X , 4xDimm, DVI +D-Sub + DisplayPort
only $599
AMD smarter choice
http://www.asus.com/Motherboards/F2A85M2/

引用:
原帖由 lctang 於 2013/5/11 20:50 發表
有咩U
Athlon II X4 740 , A4/A6/A8/A10 都有貨
重點係 竟然有 PCI-e x4
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

原來中央田 $585 添
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 Aware 於 2013/5/12 00:43 發表
Why still have rubbish PCI
我諗呢塊係 Target 商用客
因為 ASUS 個網都寫 DASH / Business
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2013/5/12 04:27 發表

唔係點解會搞到間間廠自己搞咁_煩?
AMD 呢樣 我都話左好耐 (Driver 尤甚!)
天然系長髮眼鏡娘 最高

d 人重要嘈話塊板 cut 料
我心諗 , 唔怪得香港 DIY 死啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

拿塊 MSI 2x DIMM A85 黎比
淨係話全輸之後叫你 Google

依家d 打手真係低質素
天然系長髮眼鏡娘 最高

條友好唔ger 我話 MSI  
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 469394 於 2013/5/13 01:07 發表
如果計敗筆, 我相信只係多O左個 COM PORT & D 槽的排位爭少少難, 其他應該 win 晒
COM Port 係 Target 比商用客
天然系長髮眼鏡娘 最高