[智能電話] [Google I/O 2013] WTF! S4 NEXUS

[Google I/O 2013] WTF! S4 NEXUS

X!

親生仔+平一截!!!

之前買S4嘅中晒伏………………

Google 版的 Galaxy S 4
.直接在 Google Play Store 上開賣
.Bootloader Unlocked
.LTE 支援
.16GB 內建儲存
.六月26日上市,US$649

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-5-16 01:02 發表
親生仔+平一截!!!

之前買S4嘅中晒伏………………

Google 版的 Galaxy S 4
.直接在 Google Play Store 上開賣
.Bootloader Unlocked
.LTE 支援
.16GB 內 ...
應該冇曬SAMSUNG個D APPS

咩EYEROLL....ETC

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-5-16 01:03 發表

果D綽頭野,算九數吧!!!

眼球控制/懸浮preview………etc,我同事新買玩左兩野就無再玩過

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-5-16 01:03 發表

eyeroll?有春用咩,hang少陣機仲實際

16GB.. 其實唔係好夠用..

咪又係三叔生產
親唔親生仔都無咩所謂
到咁上下又新機
到時d人都唔等update直接換機

忽然出部咁既野...
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

new Nexus 7, Android 4.3 , Nexus 5 死晒去邊

傳說中既 Nexus Q 會唔會返番黎呢又

仲有新 Google msg.

有無得換電插卡先
有立即唔考慮買S4
等下先

引用:
原帖由 siupy 於 2013-5-16 01:30 發表
有無得換電插卡先
有立即唔考慮買S4
等下先
美國 LTE != 香港 LTE 喎

引用:
原帖由 XT 於 2013-5-16 01:25 發表
new Nexus 7, Android 4.3 , Nexus 5 死晒去邊

傳說中既 Nexus Q 會唔會返番黎呢又

仲有新 Google msg.
nexus 5 可能冇啦.都出nexus S4

硬件係咪真係100%一樣? ***會唔會換咁部分零件?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-5-16 01:36 發表
硬件係咪真係100%一樣? ***會唔會換咁部分零件?
未知,如果唔換而家LTE版S4有運行,只係應該要做番好似GNexus咁,認親生母親程序先可以升