[智能電話] [Google I/O 2013] WTF! S4 NEXUS

回復 15# Tommi_Vercetti 的帖子

當年部Nexus S同部GS,硬件上都好似有些少差別?
如果***咁順攤畀哂d好野Google,咪有d「搬石頭砸自己的腳」feel?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-5-16 02:46 發表
當年部Nexus S同部GS,硬件上都好似有些少差別?
如果***咁順攤畀哂d好野Google,咪有d「搬石頭砸自己的腳」feel?
上次GS同Nexus S係兩部唔同機,今次對***嚟講係賣S4 Developer Edition,仲要有Nexus光環,唔大賣至奇

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2013-5-16 02:48 發表
上次GS同Nexus S係兩部唔同機,今次對***嚟講係賣S4 Developer Edition,仲要有Nexus光環,唔大賣至奇
仲要「平賣」US$649………

三星版S4一個月後個價有下調壓力。

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2013-5-16 02:48 發表

我知,但如果外殼同餡料一模一樣,真係好大機會打擊番***自己部GS4銷情,照計***唔會唔知道。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-5-16 02:59 發表

仲要「平賣」US$649………

三星版S4一個月後個價有下調壓力。
唔調就等死,d神人實好容易拆解***個ROM可flash過去GS4 Nexus度。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-5-16 03:01 發表

我知,但如果外殼同餡料一模一樣,
真係好大機會打擊番***自己部GS4銷情,照計***唔會唔知道。
所以六月尾先出,到時S4都出左兩個月了…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-5-16 03:05 發表

所以六月尾先出,到時S4都出左兩個月了…………
兩個月d人等得,如果係六個月或九個月就影響細d。
各位吹部友多多保重!

Samsung金翅XX鳥.
Google好明顯叫Samsung D ROM收皮啦.

如果S4 Nexus有MicroSD槽既話基本上打破Nexus無槽既傳統.
ロストックで風を攫うや思い出す

If no need LTE, Nexus 4 is more attractive

呢部係開發機,唔係一般人買到。
不過一諗起Google會放親生ROM,又真係幾HI

引用:
原帖由 Aware 於 2013-5-16 08:40 發表
呢部係開發機,唔係一般人買到。
不過一諗起Google會放親生ROM,又真係幾HI
你有冇後悔?
:)

面價都5100,連埋shipping 手續費,同行差唔多

引用:
hamu278 於 2013-5-16 08:41 發表

你有冇後悔?
梗係認老母啦,洗乜後悔

引用:
原帖由 rickywk 於 2013-5-16 08:42 發表
面價都5100,連埋shipping 手續費,同行差唔多
等Google放ROM然後認老母仲實際。

引用:
原帖由 Aware 於 16/5/2013 08:45 發表

等Google放ROM然後認老母仲實際。
Exactly