[智能電話] [Google I/O 2013] WTF! S4 NEXUS

引用:
原帖由 bebird 於 2013-5-16 14:03 發表

what's yr meaning? so official image takes time to make it to less bug?
係出nexus要俾人控制出貨量同發售地,三星還好,LG就爆粗都哂口水。

引用:
原帖由 rickywk 於 2013-5-16 09:00 發表

我估呢部S4都會cut SD slot....

Google講過好多次話放app落sd好易炒system
Google可以Set D Apps全部要裝ROM,同WP一樣無得裝Apps落外置SD,SD淨係放歌片相,咁就有無槽都根本無關係.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-5-16 01:02 發表
親生仔+平一截!!!

之前買S4嘅中晒伏………………

Google 版的 Galaxy S 4
.直接在 Google Play Store 上開賣
.Bootloader Unlocked
.LTE 支援
.16GB 內 ...
$649?

三星都發神經,呢個價己經可以買兩部nexus 4
防5毛登陸,天滅中共,九評共產黨,香港獨立,西藏獨立,台灣獨立,法輪大法好

相信nexus 4 會成為最好賣的一代
防5毛登陸,天滅中共,九評共產黨,香港獨立,西藏獨立,台灣獨立,法輪大法好

引用:
原帖由 dellasus 於 2013-5-16 21:09 發表

$649?

三星都發神經,呢個價己經可以買兩部nexus 4
可能真係一模一樣既S4配Nexus ROM.
S4而家賣$599EUR,$649算OK啦.

好勒,而家有傳下個月出4.3,Nexus 4有update...

引用:
原帖由 rickywk 於 2013-5-17 11:57 發表
好勒,而家有傳下個月出4.3,Nexus 4有update...
可能S4N一出就4.3。

引用:
原帖由 Henry 於 2013-5-17 17:29 發表

可能S4N一出就4.3。
咁睇應該系。
快啲放official image啦,我等擦

HTC one都有傳變養仔

引用:
原帖由 rickywk 於 2013-5-18 13:19 發表
加埋 Z 啦不如

早一兩年傳, 有幾部不同vendor nexus, 實質變晒Google custom OS?

引用:
原帖由 rickywk 於 2013-5-18 13:19 發表
即係 S4 可以叫 One 做契細佬
:)

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-18 14:59 發表

即係 S4 可以叫 One 做契細佬
講真, htc one 冇 sense 5我寧願買s4

引用:
原帖由 micmicll 於 2013-5-18 15:19 發表

講真, htc one 冇 sense 5我寧願買s4

個人認為 HTC One 其中一個賣點係佢相機嘅 software... 用 Google ROM 即係廢咗武功
:)

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-18 16:29 發表

個人認為 HTC One 其中一個賣點係佢相機嘅 software... 用 Google ROM 即係廢咗武功
調番轉, galaxy 系列 最攞命係個software
Hardware佢真係冇得輸 (除左amoled, which is personal preference anyway)